ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΕστιατόριαΑμμόχωστοςΚαλοκαίρι στα εστιατόρια TGI Fridays με το νέο μενού τους Summer Fling!

Καλοκαίρι στα εστιατόρια TGI Fridays με το νέο μενού τους Summer Fling!

Αυτό το καλοκαίρι, «βουτήξτε στην απόλαυση» και «απογειώστε τις αισθήσεις» σας με τις ακαταμάχητες γεύσεις από το νέο SUMMER FLING μενού των εστιατορίων TGI FRIDAYS™.

Σε αυτό το άκρως καλοκαιρινό μενού, θα βρείτε τις ακόλουθες νέες δροσιστικές γεύσεις:

  • Bistro Veal Salad: Ζουμερό φιλέτο από μοσχαράκι, φρέσκο πορτοκάλι και κρεμώδη σάλτσα βαλσάμικου, ο τέλειος συνδυασμός για όσους αγαπούν τις σαλάτες.
  • Fettuccine Alfredo with Herbs: Ένα εναλλακτικό πιάτο για τους λάτρεις των ζυμαρικών. Λαχταριστά fettuccine με γλυκές κόκκινες πιπεριές, μανιτάρια, τυρί Παρμεζάνα και σάλτσα πέστο με βασιλικό. Σερβίρονται με κοτόπουλο ή γαρίδες.

Και αφού μιλάμε για καλοκαίρι, την εποχή που οι ελεύθεροι ανανεώνονται και ψάχνουν για καλοκαιρινές περιπέτειες, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε πως μια τέτοια φάση ανανέωσης πέρασαν και οι τρείς ζουμεροί μηροί κοτόπουλου των εστιατορίων TGI Fridays™. Θα βρείτε τα αγαπημένα σας Chicken Thighs ανανεωμένα και έτοιμα για τρέλες με την αυθεντική σάλτσα Fridays™ Signature Glaze με Jack Daniel’s sauce που τόσο πολύ αγαπάμε!

Το νέο SUMMER FLING μενού κλείνει με το Veal Steak Fajitas, σταθερή αξία πλέον στα TGI FRIDAYS™. Premium φιλέτο από μοσχαράκι ψημένο στην σχάρα και γαρνιρισμένο με πίκο ντε κάγιο.

Και για μια extra νότα καλοκαιρινής απόλαυσης, συνδυάστε τα πιο πάνω πιάτα με 2 δροσιστικά ποτά όπως το Aperol Spritz & το γνωστό σε όλους μας Mojito.

Για περιορισμένη διάρκεια μόνο! Περισσότερα στο fridays.com.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS