ΕστιατόριαΑμμόχωστοςSoup’s On: Το απόλυτο comfort food του χειμώνα

Soup’s On: Το απόλυτο comfort food του χειμώνα

Το απόλυτο comfort food του φθινοπώρου και του χειμώνα μάς κρατάει συντροφιά τις κρύες μέρες και νύχτες μας στην πόλη. Πέντε εστιατόρια και bistro αναλαμβάνουν να μας βγάλουν απ’ τον κόπο της προετοιμασίας και να μας τις σερβίρουν στο χώρο τους ή να μας τις παραδώσουν, ζεστές στο σπίτι.

Από την Νταϊάνα Αζά

Get Fresh
Επειδή σούπα και υγιεινή επιλογή δεν αποτελούν απαραίτητα έννοιες ταυτόσημες, το Get Fresh προσφέρει σούπες ημέρας χωρίς λιπαρά και από ολόφρεσκα υλικά, που δεν υστερούν ούτε στη γεύση, ούτε στην ποιότητα. Η αγαπημένη μας αυτή την περίοδο είναι η Vegan Curry Noodle Soup με Soba noodles, κάρι, καπνιστό tofu, μανιτάρια, φρέσκα κρεμμυδάκια, κόλιανδρο, τσόλι και πράσινα φασόλια, αλλά και η Mushroom Truffle Oil με πράσο, κρεμμύδια, μανιτάρια, λάδι τρούφας και σχοινόπρασο.
Ανδρέα Δημητρίου 4Δ-E, Λευκωσία. Λεωφόρος Λεμεσού 2, Αγλαντζιά.

Get Fresh

Olives and Burgers
Στο Olives and Burgers μπορείς να φας οτιδήποτε, γνωρίζοντας πως το φαγητό σου θα είναι φτιαγμένο από ολόφρεσκα υλικά, θα είναι θρεπτικό, με πολλές βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Εμείς δοκιμάσαμε και ξετρελαθήκαμε με την Chicken Mushroom Soup με μανιτάρια, πατάτες, κοτόπουλο και γάλα.
Προδρόμου 37Δ, Λευκωσία, 77777447.

Olives And Burgers

Olives And Burgers1

Bastet Artisan Experience
Επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ως ένα από τα πιο γκουρμέ εστιατόρια στη Λάρνακα, το Bastet Artisan διαθέτει στο μενού του μια απολαυστική σούπα Ramen με κοτόπουλο, μια γευστική σούπα Miso και τη σούπα με θαλασσινά Tom Yum που σερβίρεται με ρύζι μπασμάτι.
Q-City Centre, Λάρνακα, 70003513.

Bastet

Bastet3

Just Italian
Το ιταλικό εστιατόριο στη λεωφόρο Κάππαρη στο Παραλίμνι εκτός από εξαιρετικής ποιότητας κρέατα, χειροποίητα ζυμαρικά και αυθεντικές ιταλικές πίτσες, διαθέτουν μια από τις πιο αγαπημένες μας σούπες στο νησί. Είναι η σούπα αστακού βελουτέ, με βελούδινη υφή και γεύση που θα σου μείνει για πάντα αξέχαστη.
Λεωφ. Κάππαρη, Παραλίμνι, 23744300. Ανδρέα Χαριλάου 1, Έγκωμη, Λευκωσία, 22780600.

Elysian Plant Based Kitchen Bar
Το χαριτωμένο αυτό καφέ-εστιατόριο είναι ντυμένο στα πράσινα φτιάχνει αποκλειστικά vegan πιάτα, γλυκά και ροφήματα. Με διατροφικό θεμέλιο τα όσπρια, τα λαχανικά και τα γεωργικά παράγωγα, η Άρια και η ομάδα της σκαρφίστηκαν πρωτότυπες και γευστικές vegan συνταγές, πολλές από τις οποίες είναι και ωμοφαγικές. Δοκίμασε τη σούπα ημέρας, όπως τη δημιουργικότατη ταϊλανδέζικη ζεστή σούπα με κρέμα καρύδας, πλευρώτους και σπανάκι, την κρεμώδη κολοκυθόσουπα και τη σούπα με αμύγδαλα, γλυκοπατάτες, κουνουπίδι και λάδι τρούφας.
Διαγόρου 15, Λευκωσία, 22004343.

Elysian Soup

Περιοδικό “Down Town”, τεύχος 773.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS