ΕστιατόριαΛευκωσίαΤο Ελληνικό: Προσεγμένα πιάτα και προτάσεις που συνδυάζουν το παραδοσιακό με το...

Το Ελληνικό: Προσεγμένα πιάτα και προτάσεις που συνδυάζουν το παραδοσιακό με το μοντέρνο

Βρίσκεσαι με την παρέα σου σε ένα ζεστό, νοσταλγικό περιβάλλον ενός παντοπωλείου μιας άλλης εποχής, με τα προσεγμένα πιάτα του εστιατορίου να σε ταξιδεύουν γευστικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τα νησιά του Αιγαίου μέχρι τα νησιά του Ιονίου και από την Πελοπόννησο μέχρι την Ήπειρο. Και όλα αυτά καθώς βρίσκεσαι στη Λευκωσία, σε ένα από τα τραπέζια του εστιατορίου Ελληνικό. Οι νέες προτάσεις συνδυάζουν το παραδοσιακό με το μοντέρνο, με τις οικείες μας γεύσεις να συνδυάζονται με την ποιότητα και την φρεσκάδα τοπικών προϊόντων.

Οι πελάτες του εστιατορίου μπορούν να ξεκινήσουν τη γαστρονομική τους εμπειρία επιλέγοντας ζεστά ορεκτικά και μεζεδάκια, όπως το παστουρμαλί, που αποτελείται από αρμένικο παστουρμά, καπνιστό μετσοβίτικο τυρί και λιαστή ντομάτα, τους κολοκυθοκεφτέδες με τη λαχταριστή σως, ψητή μελιτζάνα με κρητικό ελαιόλαδο, ντομάτα και φέτα, και πολλά άλλα νόστιμα μεζεδάκια.

Αν είστε παραδοσιακοί καλοφαγάδες μπορείτε να επιλέξετε το φημισμένο κεμπάπ γιαουρτλού με τη δροσερή σάλτσα γιαουρτιού και πάστα από πιπεριά Φλωρίνης, ή το χοιρινό σουβλάκι σε ελληνική πίτα. Από την άλλη, αν επιλέξετε τα πιάτα με θαλασσινά, θα σας «βυθίσουν» σε ένα ωκεανό γεύσεων και αισθήσεων. Θα ξαναθυμηθείτε τη μοναδική γεύση της τσιπούρας στη λαδόκολλα, γεμιστή με σπανάκι και κρεμμύδι με πλιγουροσαλάτα, ενώ οι γαρίδες σαγανάκι με σάλτσα ντομάτας, πιπεριές και φέτα θα γοητεύσουν κάθε ουρανίσκο.

Αχαιών 1, Έγκωμη, 77778300. Για online παραγγελίες στο toellinikocy.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS