Place to be: La Caleta

Το La Caleta στο εμβληματικό The Icon, ατενίζει τον κόλπο της Λεμεσού (εξού και το όνομα), με ένα εκτυφλωτικό περιμετρικό πλάνο, από το οποίο δυσκολεύεσαι να σηκώσεις τα μάτια σου. Μια προσθήκη που μπήκε αμέσως ψηλά στη λίστα όσων εκτιμούν το καλό φαγητό, καθώς και των instagrammers, οι οποίοι θα μπορέσουν να αρπάξουν με τον φακό τους μερικές εξαιρετικές στιγμές γαστρονομικής απόλαυσης.

La Caleta 2

Το εστιατόριο βρίσκεται σε ύψος 65 μέτρων και στεγάζεται στον 10ο όροφο του The Icon, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα projects της πόλης. Η απρόσκοπτη θέα της θάλασσας της Λεμεσού εξωτερικά και η αβίαστα casual πολυτέλεια εσωτερικά, εξυψώνουν τις αισθήσεις και αποτυπώνουν απόλυτα την ουσία του μεσογειακού τρόπου ζωής. Το εξαιρετικό και μεταβαλλόμενο, ανάλογα με την εποχή, μενού είναι αποτέλεσμα του ταλέντου, της επίμονης δουλειάς και των εμπειριών του Γάλλου Chef Bastien Lhabitant, ο οποίος δημιούργησε ένα «πειραγμένο» μεσογειακό ύφος, γεμάτο γεύσεις, μυρωδιές και… duende! Η φιλοσοφία πίσω από τις δημιουργίες του, είναι ένα sharing style μενού.

La Caleta 4x

Σε άμεσο διάλογο με το φαγητό βρίσκεται και η διακόσμηση του χώρου, η οποία συνδυάζει τα χρώματα της γης και της θάλασσας και εκφράζει απόλυτα την ουσία της Μεσογείου, συστήνοντάς μας, μια πιο ισπανική αισθητική. Το ντουέτο «ανυπέρβλητη θέα – μοναδικό φαγητό», απογειώνεται με την υποδειγματική εξυπηρέτηση που απολαμβάνουν οι θαμώνες του εστιατορίου. Το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό, ενισχύει και συμπληρώνει τη συνολική εμπειρία του La Caleta.

La Caleta 8

Η all-day εμπειρία στο La Caleta ξεκινά από το brunch και ολοκληρώνεται με δείπνο και κοκτέιλ, ενώ παράλληλα, αξιόλογοι καλλιτέχνες χρωματίζουν μουσικά την ατμόσφαιρα.

La Caleta 9

Λεωφ. Γεωργιού Α’ 89, 4048 Γερμασόγεια, Λεμεσός, lacaletacy.com

Περιοδικό “Down Town”, τεύχος 777.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS