ΕστιατόριαΛεμεσός"Tis the Season" στο πολυτελές Amara!

“Tis the Season” στο πολυτελές Amara!

Πρωτότυπα cocktails, γιορτινή ατμόσφαιρα και ένα παραμυθένιο Afternoon Tea

Εμπνευσμένο από την αρχαία λέξη «αμάραντος» που σημαίνει αιώνιος, το πολυτελές AMARA διεκδικεί επάξια να καταγράψει στις μνήμες σας τις πιο μοναδικές γιορτινές ιστορίες, σε μια ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζεται από ανυπέρβλητη αισθητική και διακριτική πολυτέλεια. Ένας χώρος αισθήσεων, γεύσεων και πρωτότυπων cocktails σας προσκαλεί να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων, καθώς απολαμβάνετε τον ανοιχτό ορίζοντα της Μεσογείου κάθε στιγμή της ημέρας.

Amara1

Mulled Wine & More
Οι Mixologists του AMARA δημιούργησαν μια σειρά από πρωτότυπα signature cocktails που θα σας συντροφεύσουν κατά την εορταστική περίοδο. Επιλέξτε ανάμεσα στο Santa’s Bourbon με bourbon, θυμάρι και κόκκινο γκρέιπφρουτ, το Christmas Punch με βότκα, cranberries, ginger και μέντα, ή δοκιμάστε το ανατρεπτικό Mulled Wine με κανέλα και δεντρολίβανο που έχει τη γεύση των Χριστουγέννων. Τα cocktails προσφέρονται στο Lobby και στο The Bar του Ξενοδοχείου συνοδευόμενα από εντυπωσιακά γλυκά ή αλμυρά bites που κλέβουν τις εντυπώσεις… και τον ουρανίσκο.
15.12.2021 – 07.01.2022
LOBBY & THE BAR
10:00hrs – 22:00hrs
€15.00 (per cocktail)

Amara5

Christmas Wonderland
Afternoon Tea
Στο AMARA, πιστεύουμε στη μαγεία των Χριστουγέννων και προσκαλούμε τους καλεσμένους μας να συμμετάσχουν μαζί μας στο Christmas Wonderland Afternoon Tea που αποτυπώνει τέλεια το πνεύμα της εποχής. Συγκεντρώστε την οικογένεια και τους αγαπημένους σας και αφεθείτε στο πλούσιο Afternoon Tea στο The Restaurant για να δημιουργήσετε τις πιο μοναδικές αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα. Το Christmas Wonderland Afternoon Tea περιλαμβάνει μια σειρά από διαφορετικές επιλογές από σάντουιτς όπως με κλασικό σκωτσέζικο καπνιστό σολομό και φρέσκια κρέμα, αγγουράκι και τυρί κρέμα – τον απόλυτο συνδυασμό στα παραδοσιακά σάντουιτς για απογευματινό τσάι. Μην ξεχάσετε να κρατήστε χώρο για τα επώνυμα φρεσκοψημένα scones που σερβίρονται με παραδοσιακή κρέμα clotted και χριστουγεννιάτικη μαρμελάδα. Και για επιδόρπιο; Μια πληθώρα γλυκών λιχουδιών για να επιλέξετε.
15.12.2021 – 07.01.2022
THE RESTAURANT
15:00hrs – 18:00hrs
€25.00 (το άτομο, με ένα καφέ ή τσάι της επιλογής σας)
€45.00 (το άτομο, με ένα ποτήρι Champagne)

Amara3

Christmas Feastings
Η βραβευμένη ομάδα των Pastry Chefs του AMARA επιμελείται μια σειρά από Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές που κάνουν αυτές τις γιορτές ακόμα πιο γλυκές. Περιηγηθείτε στο pop up κατάστημα ‘Christmas Feastings’ και επιλέξτε ανάμεσα από παραδοσιακά κυπριακά γλυκά όπως μελομακάρονα και κουραμπιέδες και δοκιμάστε τα μοσχομυριστά Vanillekipferl ή Spitzbuben. Τα παιδιά, σίγουρα θα λατρέψουν τα ginger bread houses! Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το διάσημο, χειροποίητο Panettone από το Ristorante Locatelli ή το εντυπωσιακό Tarte di Rosa που είναι απλά τόσο βουτυράτο όσο και απόλυτα γευστικό.
Η νέα συνεργασία του AMARA με το “The East India Company” σίγουρα θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του τσαγιού, αφού θα μπορούν να αγοράσουν τις πολυτελείς αρωματικές γεύσεις των εκλεκτών τσαγιών από το Χριστουγεννιάτικο pop up κατάστημα του AMARA.
15.12.2021 – 07.01.2022
LOBBY AREA/SHOPS
11:00hrs – 20:00hrs

Amara2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS