ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΕστιατόριαΠάφοςΕπαναλειτουργεί στις 5 Μαρτίου το ξενοδοχείο Almyra

Επαναλειτουργεί στις 5 Μαρτίου το ξενοδοχείο Almyra

Ιδανικός προορισμός για ξεχωριστές οικογενειακές διακοπές

 Ένα από τα πιο αγαπημένα ξενοδοχεία της Κύπρου, το Almyra, ετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει το Σάββατο 5 Μαρτίου, για τη θερινή περίοδο. Το ξενοδοχείο, το οποίο είχε ανακαινιστεί πλήρως το 2020, αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές και μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες, καθώς διαθέτει μια σειρά από ανέσεις και δραστηριότητες.

Τον Απρίλιο αναμένεται να λειτουργήσει το ολοκαίνουριο Explorers Childrens’ Club, παρέχοντας εγκαταστάσεις παιδικής φροντίδας, οι οποίες σχεδιάστηκαν από εξειδικευμένη εταιρεία, και ενδιαφέροντα, ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα για τους μικρούς εξερευνητές. Το Club θα αποτελείται από τέσσερα μεγάλα δωμάτια γύρω από ένα κεντρικό χώρο παιχνιδιού, ενώ θα παρέχει άμεση πρόσβαση στις εξωτερικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Οι χώροι του θα είναι προσαρμοσμένοι για επισκέπτες από 4 μηνών μέχρι 18 ετών.

Τα προγράμματα θα περιλαμβάνουν μαθήματα μαγειρικής κυπριακής κουζίνας, διασκεδαστικές περιπέτειες με θέμα τα τοπικά ήθη και έθιμα, μαθήματα αγγειοπλαστικής και πολλές εξωτερικές δραστηριότητες, όπως μαθήματα τένις, ορεινή ποδηλασία, περιηγήσεις στη φύση, βόλτες με πόνυ, ψάρεμα, go karts, και ιστιοπλοϊκές εξορμήσεις, διασφαλίζοντας όλα τα απαραίτητα για τους μικρούς επισκέπτες.

Oι γονείς με μικρά παιδιά ηλικίας 4 μηνών μέχρι 3 χρόνων μπορούν να χαλαρώσουν, καθώς έμπειρες βρεφοκόμοι και νηπιαγωγοί αναλαμβάνουν τη φροντίδα των παιδιών, το παιχνίδι και τις καθημερινές συνήθειές τους (γεύματα, ύπνος κτλ.).

Το EXPLORERS CHILDRENS CLUB βασίζεται σε διεθνείς προδιαγραφές για παροχή υπηρεσιών και προγραμμάτων δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τον κορυφαίο πράκτορα πολυτελών οικογενειακών διακοπών, Scott Dunn.

Επιπλέον, η υπηρεσία “Baby Go Lightly”, επιτρέπει στους γονείς να οργανώσουν καλύτερα τις οικογενειακές διακοπές τους χωρίς να χρειαστεί να γεμίσουν τις αποσκευές με τα απαραίτητα βρεφικά προϊόντα. Χάρη στην υπηρεσία, μπορούν να τα παραγγείλουν όλα διαδικτυακά πριν την άφιξή τους, αξιοποιώντας την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία η οποία παρέχει μια ολοκληρωμένη λίστα, από πάννες, είδη μπάνιου, τροφές και μπιμπερό, μέχρι ενοικίαση καροτσιού, μάρσιμπο, φορητό καρεκλάκι φαγητού και πολλά άλλα.

Το Almyra βέβαια έχει προνοήσει και για τους αγαπημένους τετράποδους φίλους αφού αποτελεί dog-friendly προορισμό. Με την προσθήκη ενός υπερσύγχρονου πάρκου σκύλων και παρουσία εκπαιδευτών, το Almyra υποδέχεται τους επισκέπτες με το κατοικίδιό τους, διασφαλίζοντας τους όλα τα απαραίτητα και δίνοντάς τους δώρο όνομα-ετικέτα, λιχουδιές, ενώ παρέχει επίσης περιποίηση (grooming) και ειδικά διαμορφωμένο μενού με επιλογές φαγητού για σκύλους.

Το αγαπημένο Almyra βρίσκεται στον κεντρικό παραλιακό δρόμο, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την ιστορική πόλη της Πάφου, καλύπτωντας μια έκταση οχτώ στρεμμάτων από όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Το ξενοδοχείο διαθέτει πέντε εξαιρετικά εστιατόρια, το βραβευμένο Almyraspa, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες και 188 κομψά και ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, σχεδιασμένα από τη διακεκριμένη Γαλλίδα σχεδιάστρια και διακοσμήτρια Joelle Pleot.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS