ΕστιατόριαΠάφοςMediterraneo: Αυθεντικές ιταλικές φεύσεις με πινελιές ανανέωσης

Mediterraneo: Αυθεντικές ιταλικές φεύσεις με πινελιές ανανέωσης

«Παντρεύοντας» την κυπριακή ζεστασιά και φιλοξενία με την Ιταλική γαστρονομία και κουλτούρα, το εστιατόριο Mediterraneo του ξενοδοχείου Annabelle, έχει ενταχθεί δυναμικά στον γαστρονομικό χάρτη της Πάφου και προσφέρει τις περίφημες αυθεντικές ιταλικές γεύσεις του, εμπλουτισμένες με πολλές πινελιές ανανέωσης.

Στο αναβαθμισμένο μενού, ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει τη γνωστή ιταλική κουζίνα, φτιαγμένη με προϊόντα κατ’ ευθείαν από την Ιταλία αλλά και με βιολογικά υλικά από την Κύπρο. Signature dishes, που μαρτυρούν το ταλέντο και τη δημιουργικότητα της ομάδας, το homemade focaccia, το carpaccio με μαύρη τρούφα, το ιταλικό ρολό (polpette), το ριζότο macinapepe με pecorino romano, και από τα γλυκά, το αγαπημένο τιραμισού.

Στα highlights, η ατμοσφαιρική θέα που προσφέρει το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου και το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Το Mediterraneo θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 5 Απριλίου, από τις 12:30-22:00. Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 26885000 ή στο [email protected]

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS