ΕστιατόριαΠάφοςΤο Annabelle φόρεσε τα γιορτινά του και σας περιμένει για μία αξέχαστη...

Το Annabelle φόρεσε τα γιορτινά του και σας περιμένει για μία αξέχαστη εμπειρία

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου πλησιάζει και το ξενοδοχείο Annabelle στην Πάφο φόρεσε τα γιορτινά του, με τις νόστιμες λιχουδιές και το στολισμένο λόμπι να υπόσχονται ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των Χριστουγέννων.

Απολαύστε το εορταστικό περιβάλλον του ξενοδοχείου με απογευματινό τσάι (12:30 – 18:00) ή ένα κοκτέιλ και χαλαρώστε υπό τους ήχους όμορφης ζωντανής μουσικής, από τις 18:00 μέχρι τις 23:00.

Το βράδυ της Παραμονής Χριστουγέννων το εστιατόριο Amorosa φοράει τα επίσημά του και σας προσκαλεί σε γκουρμέ δείπνο. Εναλλακτικά, μπορείτε να κλείσετε τραπέζι στο εστιατόριο Ouranos που θα προσφέρει δείπνο με επιλογές “to share”.

Annabelle

Την ημέρα των Χριστουγέννων το Ouranos Lounge θα σερβίρει απολαυστικό brunch (11:00 – 17:00), δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαύσετε την πανοραμική θέα του λιμανιού, ενώ από τις 13:00 μέχρι τις 14:00, ο Άγιος Βασίλης θα επισκεφθεί το Annabelle μοιράζοντας δώρα σε παιδιά και μεγάλους. Για τους λάτρεις του γκουρμέ φαγητού, το εστιατόριο Amorosa θα σερβίρει εκλεκτά πιάτα από τις 13:00 μέχρι τις 15:00.

Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, η ομάδα του Annabelle έχει ετοιμάσει για εσάς μία ξεχωριστή εμπειρία στην εντυπωσιακά στολισμένη αίθουσα χορού του ξενοδοχείου. Στο πλαίσιο της βραδιάς και υπό το άκουσμα ζωντανής μουσικής, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πληθώρα γευστικών επιλογών από το πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου. Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε το εορταστικό μενού του Ouranos Lounge καθώς και του εστιατορίου Amorosa.

Annabelle Greetings (3)

Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, στο ξενοδοχείο θα προσφέρονται μαθήματα μαγειρικής, εξειδικευμένες θεραπείες ομορφιάς και χαλάρωσης στο spa και μαθήματα γευσιγνωσίας κρασιού από βραβευμένο σομελιέ. Επιπλέον, έχει διευθετηθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα με ζωντανή μουσική, με τη συμμετοχή γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των Τεύκρο Νεοκλέους και Μαριλένα Χαραλαμπίδου.

Κρατήσεις στο τηλ.: 26 885 000

Πληροφορίες: https://www.annabelle.com.cy/festive-2022

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS