GOING OUTΕστιατόριαAlchemies: Tο αγαπημένο στέκι της Λάρνακας με ολοκαίνουρια μαγειρική φιλοσοφία

Alchemies: Tο αγαπημένο στέκι της Λάρνακας με ολοκαίνουρια μαγειρική φιλοσοφία

Tο γνωστό, αγαπημένο καφεστιατόριο στο κέντρο της Λάρνακας, καλωσόρισε τη νέα χρονιά, με ολοκαίνουρια μαγειρική φιλοσοφία και ένα μενού το οποίο φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου και βραβευμένου με 6 Χρυσούς Σκούφους στην Ελλάδα σεφ, Μιχάλη Νουρλόγου.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στη δημιουργία του μενού στο εστιατόριο THETA MEDITERRANEAN στα Περβόλια Λάρνακας , ο γνωστός σεφ, έρχεται για να αναλάβει την αλλαγή της φιλοσοφίας της κουζίνας και τη δημιουργία καινούριου μενού στο καφεστιατόριο ALCHEMIES στην πλατεία Ερμού στη Λάρνακα.

Ο Μιχάλης Νουρλόγλου ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική εδώ και 18 χρόνια, στην διαδρομή της οποίας πέρασε από εμβληματικές κουζίνες της Ελλάδας, όπως αυτές της Σπονδής και του Πιλ Πούλ, αλλά και του εξωτερικού, στη Δανία και στη Νέα Υόρκη. Σήμερα είναι ο chef του εστιατορίου Premiere στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Αθήνα. Έχουμε απολαύσει φαγητό του, στο Alemagou στη Μύκονο, στο Brunello, στο Brutus και στο Brasserie Lorrain στο Κολωνάκι, στο Barollo στο Νέο Ψυχικό και σε άλλα πολλά.

Στοά Κύζη, πλατεία Ερμού 106 – 108, Λάρνακα, 24636111

Νταϊάνα Αζά 

Alchemies

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS