ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTBar/CafeΕβδομάδα Παγωτού στο Colors Café του Four Seasons 

Εβδομάδα Παγωτού στο Colors Café του Four Seasons 

Ένα υπέροχο ταξίδι γεύσης στον κόσμο του παγωτού θα μας χαρίσει για ακόμη μια χρονιά το Colors Cafe του ξενοδοχείου Four Seasons, το οποίο διοργανώνει την Εβδομάδα Παγωτού από την 17 μέχρι και τις 26 Ιουνίου.

Πάντα με έμφαση στη λεπτομέρεια, την ποιότητα και τη φαντασία ο Pastry Chef Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του, ετοίμασαν μοναδικές παγωτοσυνθέσεις που ενθουσιάζουν. Δοκιμάστε τη λαχταριστή Charlotte Rouge με κόκκινα φρούτα και φυστίκι Σικελίας, αλλά και τα ασυναγώνιστα Bitter Chocolate Brownies με παγωτό σοκολάτας και tonka. Φτιάξτε το δικό σας παγωτό επιλέγοντας τα συστατικά, τις αγαπημένες σας γεύσεις και την επικάλυψη που επιθυμείτε.

Photo 3 1

Τις εντυπώσεις κερδίζουν τα μοναδικά ice cream cocktails που συμπληρώνουν το συναρπαστικό μενού της Εβδομάδας Παγωτού… το αξεπέραστο Chocolate Calypso με Tia Maria, θρυμματισμένο μπισκότο και παγωτό σοκολάτας, το θεσπέσιο Applematico με Ρούμι Diplomatico, σπιτικό σιρόπι μήλου, pink grapefruit soda και σορμπέ λεμόνι, το εκρηκτικό Frozen Love με βότκα, white crème de cacao, φρέσκες φράουλες και παγωτό βανίλια… και το εκλεπτυσμένο White Bellini με Prosecco και σορμπέ λεμόνι.

Photo 6 1

Info: 17-26 Ιουνίου | 16:00-19:00 | Colors Café | Λεωφ. Αμαθούντος 67-69, Four Seasons Hotel | Τηλ. 25858000

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS