GOING OUTΠονοκέφαλος στον ΑΝΤ1 με την υπερπροβολή παραγωγών του Λώρη, οι σκέψεις για...

Πονοκέφαλος στον ΑΝΤ1 με την υπερπροβολή παραγωγών του Λώρη, οι σκέψεις για τον «Μελίαρτο»

Λώρης, σε επανάληψη το πρωί. Λώρης, σε επανάληψη το απόγευμα. Λώρης εις διπλούν το βράδυ. Και κάπου εδώ η κατάσταση άρχισε να ξεχειλώνει αφού έγινε λόγος για υπερπροβολή των παραγωγών του δημιουργού χωρίς ωστόσο να χαρίζουν τα επιθυμητά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά την προώθηση της νέας του δουλειάς, «Μελίαρτος».

Κι αφού συζητήθηκε ευρέος η κίνηση του ΑΝΤ1 να προβάλλει εφτά φορές την εβδομάδας όλες τις παραγωγές του σεναριογράφου, την περασμένη Τρίτη, με δελτίο Τύπου αλλαγών, ενημέρωνε ότι αποφάσισε να αφαιρέσει από τον ημερήσιο προγραμματισμό του όλες τις προβολές της «Αίγιας Fuxia» και να παραμείνει μόνο τα Δευτερότριτα με τον «Μελίαρτο».

Να σημειωθεί ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός για το μέλλον της σειράς που αν εξαιρέσει κανείς το επεισόδιο της πρεμιέρας, όλα όσα ακολούθησαν δεν απέδωσαν τα προσδοκόμενα. Γεγονός που προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο τόσο στο κανάλι όσο και στον δημιουργό του που μελετούν σενάρια πως να αντιδράσουν σε περίπτωση που συνεχιστεί η κακή εικόνα στους πίνακες τηλεθέασης. Το ενδεχόμενο από δραματική σειρά να μετατραπεί σε κωμωδία είναι μία σκέψη που εξετάζεται αν και ο Λώρης θέλει να το παλέψει μέχρι τέλους.

Πηγή: Περιοδικό Tvmania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS