ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTΤηλεόραση2.500 αιτήσεις ημερησίως για το «Survivor»

2.500 αιτήσεις ημερησίως για το «Survivor»

Το τρέιλερ βγήκε ήδη στον αέρα κι όλοι οι υποψήφιοι/ες «Survivor» μπλοκάρουν καθημερινά τους servers της Acun Media με τον όγκο των email που αποστέλλουν για να διεκδικήσουν μια θέση στο παιχνίδι. Διαβάστε, τι πρέπει να γνωρίζετε προτού δηλώσετε συμμετοχή.

Μπορεί ο περσινός κύκλος του «Survivor» να ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη και ακόμα να γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από τον Τριαντάφυλλο, ο Τούρκος παραγωγός, Acun Illicali, όμως, προετοιμάζει το έδαφος ώστε να βγει στον «αέρα» ο νέος κύκλος του reality επιβίωσης.

Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει και ήδη βρίσκεται στον αέρα το σχετικό τρέιλερ που προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους παίκτες να δηλώσουν συμμετοχή και ήδη οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αφού σχεδόν ημερησίως η εταιρία παραγωγής λαμβάνει πέραν των 2.500 αιτήσεων.

Εν τω μεταξύ, μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί γύρω από την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα το «Survivor». Φήμες ήθελαν τον τούρκο παραγωγό, να καθυστερεί την πρεμιέρα του επόμενου κύκλου του reality επιβίωσης προκειμένου να καταφέρει να «στήσει» έναν All Star κύκλο. Ωστόσο, άσχετα με τους παίκτες οι οποίοι θα ταξιδέψουν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο προκειμένου να αγωνιστούν στους στίβους μάχης, η πρεμιέρα θα γίνει γύρω στα τέλη Δεκεμβρίου αν και κυκλοφορεί η φήμη ότι θα βγει στον αέρα στις 19 Δεκεμβρίου ώστε να προλάβει τα οποιαδήποτε σχέδια που δρομολογεί ο ανταγωνισμός.

Σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής, το εν λόγω τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι ένας διαγωνισμός στον οποίο συμμετέχει μια ομάδα διαγωνιζόμενων. Η ομάδα είναι αποκλεισμένη σε μια απομονωμένη περιοχή. Εκεί θα πρέπει να φροντίσει ώστε να εξασφαλίσει τροφή, νερό, φωτιά και στέγη για την επιβίωσή της. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνίζονται μεταξύ τους σε «ειδικές δοκιμασίες», προκειμένου να έχουν επιβράβευση και αμνηστία από τον αποκλεισμό της διαδικασίας του τηλεοπτικού προγράμματος. Σταδιακά καθώς θα ψηφίζουν οι συμμετέχοντες, θα αποκλείονται ένας- ένας από το παιχνίδι μέχρι τη στιγμή που θα μείνει αυτός που θα ανακηρυχθεί και ο νικητής του παιχνιδιού.

Το δικαίωμα συμμετοχής στον εν λόγω τηλεοπτικό διαγωνισμό απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε μόνιμους και νόμιμους Έλληνες πολίτες ή κατοίκους εξωτερικού με Ελληνική Υπηκοότητα. Επιπλέον σε όσους έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Για τους συμμετέχοντες που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, είναι απαραίτητη η συναίνεση των γονέων ή των κηδεμόνων ή των ασκούντων την γονική μέριμνα αυτών. Η συμμετοχή στον τηλεοπτικό διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων και προϋποθέσεων και (την συνακόλουθη παραίτηση των Συμμετεχόντων από κάθε σχετική αξίωση, απαίτηση και δικαίωμα έναντι της Παραγωγού και του Τηλεοπτικού Σταθμού.

Αποποίηση Ευθυνών Και Περιορισμοί
Να σημειωθεί ότι σε κάθε περίπτωση η Παραγωγός και / ή ο Τηλεοπτικός Σταθμός δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή οποιαδήποτε είδους ζημιά, συμπεριλαμβανομένης της σωματικής βλάβης ή θανάτου ή για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, οικονομική, αποθετική ή άλλη ζημία οποιουδήποτε είδους άμεση ή έμμεση σχέση με το διαγωνισμό, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στη χρήση αυτής της ιστοσελίδας από τον συμμετέχοντα, τα προσωπικά δεδομένα, το περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες ή οποιαδήποτε άλλα στοιχεία που υποβλήθηκαν, προκειμένου ο συμμετέχων, να διαφυλάξει τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό καθώς και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων από οποιαδήποτε βλάβη, ανεπάρκεια ή τεχνικά προβλήματα. Ο παραγωγός δεν έχει καμία ευθύνη για τη διάδοση των δεδομένων ή άλλου υλικού, από τους χρήστες του διαδικτύου και μέσω της κοινωνικής δικτύωσης με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο.

Από: Περιοδικό Tv Mania, τεύχος 1405

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS