GOING OUTΤηλεόραση«Α Very British Scandal»: Η συγκλονιστική, νέα, μίνι σειρά έρχεται αποκλειστικά στo...

«Α Very British Scandal»: Η συγκλονιστική, νέα, μίνι σειρά έρχεται αποκλειστικά στo Novacinema4!

H βασισμένη σε αληθινή ιστορία, νέα, μίνι σειρά τριών επεισοδίων, «A Very British Scandal», με τους μοναδικούς στους ρόλους τους Κλερ Φόι και Πολ Μπέτανι, έρχεται αποκλειστικά στο Novacinema4, την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη στις 22:00!

A Very British Scandal

Η μίνι σειρά περιγράφει τα γεγονότα που οδήγησαν στο διαβόητο διαζύγιο του Δούκα και της Δούκισσας του Αργκάιλ στη διάρκεια της δεκαετίας του ’60, μιας από τις πιο βάναυσες νομικές υποθέσεις του 20ού αιώνα. Διάσημη για το ταλέντο, την ομορφιά και το στιλ της, η Μάργκαρετ Κάμπελ κυριάρχησε στα πρωτοσέλιδα, καθώς όταν ο Δούκας του Άργκαιλ, Ίαν Ντάγκλας Κάμπελ, άρχισε να υποψιάζεται τη σύζυγό του για απιστία, τα όσα ακολούθησαν δεν συνιστούν απλώς μία υπόθεση αριστοκρατικού διαζυγίου, αλλά έναν πρώτης τάξεως διασυρμό για τη γυναίκα.

Scandal3

Το «A Very British Scandal», που αποτελείται από τρία ωριαία επεισόδια, παρουσιάζει το σκάνδαλο μέσα από το πρίσμα του πολιτικού κλίματος της εποχής και της θέσης της γυναίκας στη μεταπολεμική βρετανική κοινωνία, προσπαθώντας να εξηγήσει το πώς ακριβώς ο μισογυνισμός της εποχής επηρέασε την υπόθεση του διαζυγίου και τη ζωή της Μάργκαρετ Κάμπελ.

Scandall1

«Το σεξ είναι το μόνο πράγμα πάνω στο οποίο μπορείς να στηριχτείς για να πονέσεις και να υποβιβάσεις μια γυναίκα», όπως είπε χαρακτηριστικά η Κλερ Φόι σε συνέντευξή της στους Sunday Times. «Είναι ένας γρήγορος τρόπος να κάνεις μια γυναίκα να νιώσει υπάνθρωπος. Και αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε γυναίκα όχι μόνο σε μια Δούκισσα».

Οι καλύτερες σειρές είναι μόνο στη Nova Cyprus!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS