ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTΤηλεόρασηH Ιωάννα Μαλέσκου απαντά στις φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον

H Ιωάννα Μαλέσκου απαντά στις φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον

Συνεχίζει τελικά του χρόνου στον ΣΚΑΪ; Η απάντηση από την ίδια. 

Αρκετά έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου και την εκπομπή “Love It” με την ίδια να απαντάει πρώτη φορά σε όλες αυτές τις φήμες.

Η παρουσιάστρια μιλώντας στην κάμερα του Alpha εξομολογήθηκε ότι «Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω. Η σεζόν είναι ακόμα στα καλύτερά της. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη για να σκεφτόμαστε το μέλλον. Είναι όλα καλά και από εκεί και πέρα θα φανεί, περνάμε πολύ όμορφα. Είναι μία ομαλή περίοδος, με τις δυσκολίες της με τα όλα της. Η πρωινή ζώνη είναι μία ζώνη που αγαπώ πολύ. Δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη τουλάχιστον στην Αθήνα για να ξέρω. Όταν κάτι με τσιγκλίσει και δω ότι είναι ενδιαφέρον, ασφαλώς θα το εξετάσω».

Όταν ρωτήθηκε για το αν κάνει συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ ή με άλλα κανάλια, η ίδια εξήγησε ότι «Είναι κάτι που δε μπορώ να απαντήσω σε κανέναν, ούτε στους πολύ κοντινούς μου. Όπως όλοι, τη σωστή στιγμή θα αποφασίσουμε».

Πάντως μετά από τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή Happy Day η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει διάθεση ανανέωσης από πλευράς ΣΚΑΪ, ενώ οι φήμες μετακίνησης της Ιωάννας Μαλέσκου στο Open διαψεύδονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS