GOING OUTΤηλεόρασηHarry&Meghan: Δείτε για πρώτη φορά το επίσημο trailer του ντοκιμαντέρ τους

Harry&Meghan: Δείτε για πρώτη φορά το επίσημο trailer του ντοκιμαντέρ τους

Θα προβάλλεται από το Netflix.

Το Νetflix κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ για την σειρά ντοκιμαντέρ του ζευγαριού με τίτλο “Harry&Μengan“.

H σειρά θα περιγράφει την ζωή του Χάρι και της Μέγκαν στο Παλάτι και την απόφαση τους να φύγουν από αυτό μετά τις προστριβές τους με τη βασιλική οικογένεια

Το τρέιλερ βλέπουμε να ξεκινάει με την ερώτηση ενός παραγωγού του Netflix προς τον Χάρι και τη Μέγκαν “γιατί θέλετε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;” ενώ παίζουν και εναλλάσσονται διάφορες ασπρόμαυρες φωτογραφίες του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένης και μιας εικόνας με τη Μέγκαν Μαρκλ να έχει τα χέρια της στο κεφάλι της σαν να είναι απεγνωσμένη.

Αργότερα ακούγεται ο Πρίγκιπας Χάρι να λέει, «κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες, έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου».

Στο τέλος του τρέιλερ, η Μέγκαν Μαρκλ ρωτάει στην κάμερα:«Από τη στιγμή που διακυβεύονται τόσα πολλά, δεν έχει περισσότερο νόημα να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς τους ίδιους;».

H πιθανη ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ είναι στις 8 Δεκεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρίγκιπα Χάρι προσπαθεί να το μεταφέρει για την επόμενη χρονιά, λόγω του πρόσφατου θανάτου της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ.


ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS