GOING OUTΤηλεόρασηO Νικήτας ταξιδεύει στην Ευρώπη

O Νικήτας ταξιδεύει στην Ευρώπη

Ο ΑΝΤ1 θέλοντας να καινοτομήσει και να ηγηθεί της μεσημβρινής ενημερωτικής κούρσας, σάς παρουσιάζει την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» απευθείας από την καρδιά της Ευρώπης.

Ο Νικήτας Κυριάκου και το επιτελείο της μεσημβρινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ταξιδεύουν στο Στρασβούργο. Την Τρίτη (7/6) και Τετάρτη (8/6), από τις 11.00 μέχρι και τις 14.00, η εκπομπή σας προσκαλεί σε μία τρίωρη ζωντανή μετάδοση από την έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου όπου διεξάγονται οι σημαντικότερες συζητήσεις στο μεγαλύτερο διεθνικό κοινοβούλιο στον κόσμο και έχουν πραγματοποιηθεί πολλές ιστορικές ψηφοφορίες και παρθεί σημαντικές αποφάσεις. Καλεσμένοι στο studio οι έξι Κύπριοι Ευρωβουλευτές, δύο από τους Αντιπροέδρους της Ευρωβουλής και άλλοι Ευρωβουλευτές της Ελλάδας, ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς και η Κύπρια Επίτροπος Υγείας Στέλλα Κυριακίδου. Το «Μέρα Μεσημέρι» σας παρουσιάζει επίσης το εντυπωσιακό κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και σάς ενημερώνει για όλη την επικαιρότητα της κρίσιμης Ολομέλειας· Η έκθεση για την Τουρκία και οι περί Κύπρου αναφορές, ο πόλεμος στην Ουκρανία και η εκτόξευση του πληθωρισμού στην Ευρώπη, το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό και το Βραβείο LUX.

Η αποστολή και η μετάδοση της εκπομπής από το Στρασβούργο, πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο.

Πηγή: Περιοδικό Τv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS