GOING OUTΤηλεόρασηΟ ΠΑΟΚ και ο Άρης παίζουν μπάλα το καλοκαίρι αποκλειστικά στο γήπεδο...

Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης παίζουν μπάλα το καλοκαίρι αποκλειστικά στο γήπεδο του Novasports!

Απολαύστε (29/6-9/7) τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας δύο εκ των κορυφαίων Ελληνικών ομάδων αποκλειστικά στα κανάλια Novasports

 O ΠΑΟΚ και ο Άρης ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν και το Novasports θα είναι εκεί! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, από την Τετάρτη 29 Ιουνίου έως και το Σάββατο 9 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας των δύο «αιώνιων» της Θεσσαλονίκης εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το Novasports Start.

ΠΑΟΚ ΦΙΛΙΚΑ Final Copy

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα ταξιδέψει στην Ολλανδία όπου θα αντιμετωπίσει σε αγώνες προετοιμασίας τρεις ολλανδικούς συλλόγους, Go Ahead Eagles (Τετάρτη 29/6, 20:00), Χρόνινγκεν (Σάββατο 2/7, 16:30), Άλκμααρ (Τετάρτη 6/7, 19:00) και τη βελγική Σταντάρ Λιέγης (Σάββατο 9/7, TBC) με στόχο να τεστάρει τις δυνάμεις της. Στην περιγραφή των φιλικών αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ, θα είναι ο Γιάννης Πάγκος και στο ρεπορτάζ ο Κωστής Μπότσαρης.

Οι ”κιτρινόμαυροι” του Χερμάν Μπούργος θα βρεθούν στην Αυστρία όπου και θα τσεκάρουν τα νέα τους αποκτήματα με τρεις δυνατές φιλικές συναντήσεις, κόντρα στο Αμβούργο (Παρασκευή 1/7, 18:30) από τη Γερμανία, τη βελγική Γάνδη (Δευτέρα 4/7, 16:00) και τον Άρη Λεμεσού (Πέμπτη 7/7, 18:30) της Κύπρου. Στην περιγραφή των φιλικών αγώνων του Άρη, θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης και στο ρεπορτάζ ο Ευγένιος Δαδαλιάρας.

  

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS