ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTΤηλεόρασηΠαραμένει ή όχι η Κενεβέζου στα κεντρικά;

Παραμένει ή όχι η Κενεβέζου στα κεντρικά;

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα της Αιμιλίας Κενεβέζου σχετικά με την παραμονή της ή όχι στα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Οι φήμες αναφέρουν ότι από τη νέα σεζόν η anchor woman του Alpha θα παραδώσει τη σκυτάλη των 20.00 στη Δήμητρα Μακρυγιάννη με σκοπό να αναλάβει την παρουσίαση εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής που θα ενταχθεί στον προγραμματισμό του σταθμού. Από που πηγάζουν οι φήμες και ποια είναι η αλήθεια γύρω από το συμβάν;

Όλα, όπως φαίνεται, προκύπτουν από το γεγονός ότι κάθε χρόνο, τέτοια περίοδο, το κανάλι προβαίνει σε ανανέωση των συμβολαίων των παρουσιαστών του, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής για το κοντράτο της σιδηράς κυρίας με τους «καλοθελητές» να δημιουργούν φήμες ώστε να επαναφέρουν στην επιφάνεια παλιές και ξεχασμένες αβάσιμες ιστορίες.

Πηγές από το κανάλι αναφέρουν ότι δεν τίθεται θέμα μετακίνησης της Αιμιλίας Κενεβέζου από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων ούτε αντικατάστασης της από την Δήμητρα Μακρυγιάννη. Απεναντίας, η δημοσιογράφος συνεχίζει και την επόμενη σεζόν στο πόστο της καθώς η διεύθυνση του καναλιού είναι ευχαριστημένη από τη συνεργασία μαζί της όπως επίσης δεν τίθεται θέμα μη ανανέωσης της καθώς υπάρχει συμφωνητικό μακράς διαρκείας.

Περιοδικό TvMania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS