GOING OUTΤηλεόρασηΤο συμβόλαιο και οι σκέψεις του ANT1

Το συμβόλαιο και οι σκέψεις του ANT1

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει μετατραπεί σε ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ANT1. Πότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιο της και ποιες είναι οι σκέψεις του καναλιού για βραδινή εκπομπή;

Η διοίκηση του καναλιού είναι απόλυτα ευχαριστημένη τόσο από την παρουσιάστρια, όσο και από την πορεία του παιχνιδιού «Rouk Zouk» στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen. Για αυτό το λόγο θέλει να την εντάξει και σε άλλα projects από τη νέα σεζόν.

Το συμβόλαιο της Ζέτα Μακρυπούλια με τον ANT1 ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Μεσολαβεί, δηλαδή, ακόμα μια τηλεοπτική σεζόν, με την παρουσιάστρια του «Rouk Zouk»να έχει μετατραπεί σε ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα του καναλιού αλλά και περιζήτητα παρουσιάστρια για τα άλλα κανάλια. Η εντυπωσιακή πορεία του «Rouk Zouk», όλα αυτά τα χρόνια, δεν αφήνει όμως περιθώρια αμφισβήτησης. Στο κανάλι θέλουν να «εκμεταλλευτούν» τη Ζέτα Μακρυπούλια και σε άλλα projects την ερχόμενη σεζόν και πιο συγκεκριμένα στην prime time ζώνη. Εκεί, που έμμεσα μπήκε και φέτος, μέσω του «Rouk Zouk Special». H πρόθεση, λοιπόν, υπάρχει, τα projects σίγουρα θα βρεθούν, οπότε το μόνο που μένει η σύμφωνη γνώμη της παρουσιάστριας. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν είχε παρουσιάσει το «Dancing with The Stars», αν και με τις… μετοχές της να έχουν ανέβει κανείς δεν ξέρει αν θα αποδεχόταν μια τέτοια προοπτική μελλοντικά.

Πηγή: Περιοδικό Down Town / Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS