GOING OUTTV by the numbers: Τα κορυφαία της Nielsen

TV by the numbers: Τα κορυφαία της Nielsen

Aπό τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη.

13,6% Η αποχώρηση της Σόφης Χρυσάνθου από το «Όλα στον αέρα» δημιούργησε πολλά ερωτηματικά – στην πορεία τα λύσαμε ένα προς ένα- ταυτόχρονα όμως χάρισε χαμόγελα ευτυχίας στην υπόλοιπη ομάδα που είδε ξαφνικά τα ποσοστά της εκπομπής ν’ ανεβαίνουν μέρα παρά μέρα. Πάντως, η προηγούμενη εβδομάδα ήταν από τις καλύτερες για τον Αλέξανδρο Ταραμουντά και τον Αντρέα Αναστασίου που συνεχίζουν ακάθεκτοι (ίσως) για τη μεγάλη ανατροπή.

11,5% Σύμφωνα με τον Αυστριακό ψυχίατρο Ζίγκμουντ Φρόυντ, «Από λάθος σε λάθος, ανακαλύπτει κανείς ολόκληρη την αλήθεια». Κάτι που η παρουσιάστρια της «Όμορφης μέρας» δεν αναγνώρισε μετά την παρατήρηση που δέχθηκε από τη διεύθυνση του ΡΙΚ για την εμφάνιση της στο «Casa de Mikel» και να χορέψει pole dancing. Αντιθέτως, ευχαριστούσε -μέσα από το ίδιο το κανάλι- το κοινό για την συμπαράσταση του μετά το ατυχές συμβάν.

40,7% Δυναμικά κλείνει ο πρώτος μήνας του 2022 για το «The Λούης night show» που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Εν τη απουσία του παρουσιαστή, με τον Παναγιώτη Κυριάκου μαζί με την Άντρεα Καφά να αναλαμβάνουν -για μία εκπομπή- τη σκυτάλη, το επεισόδιο της Παρασκευής (28/1), χτύπησε κόκκινο. 144,956 τηλεθεατές είδαν τον Λούη Πατσαλίδη να δηλώνει παρών στην εκπομπή του μέσω ειδικής οθόνης που φρόντισε η παραγωγή να στήσει στο Σατιρικό, θέλοντας, για ακόμα μία φορά, να πρωτοτυπήσει στα «Special effects». Πάντως, το 41,5% που κατέκτησε στα δυναμικά κοινά (18-54), είναι από τα ποσοστά που μόνο σε περίοδο Euro ή Eurovision μπορεί να συναντήσει κανείς.

10,4% Σε ένα τελικό χωρίς πολλά χειροκροτήματα, πυροτεχνήματα και κομφετί, και με νικήτρια την κύπρια Τζώρτζια Γεωργίου, έπεσε η αυλαία του 7ου κύκλου του «Dancing with the stars». Εκ του αποτελέσματος, 25,629 παρακολούθησαν το φινάλε του χορευτικού σόου, με το ποσοστό στα δυναμικά κοινά (18-54) να καθηλώνεται στο 7,3%. Ένα μεγάλο πλήγμα για Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη που είδε ένα ακόμη πρότζεκτ του, επί κυπριακού εδάφους, να πιάνει…βάση.

Σχεδόν ενήλικες

5,4% (Alpha-24/1)

Το μυστικό της πεταλούδας

5,1% (ΡΙΚΕΝΑ-26/1)

Η Φάρμα

5,8% (ΑΝΤ1-28/1)

Πηγή: Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS