Γονείς προσοχή: Καρναβαλίστικα προϊόντα αποσύρονται από την κυπριακή αγορά

Γονείς προσοχή: Καρναβαλίστικα προϊόντα αποσύρονται από την κυπριακή αγορά

Γονείς προσοχή: Καρναβαλίστικα προϊόντα αποσύρονται από την κυπριακή αγορά

Αποσύρονται από την αγορά επικίνδυνες καρναβαλίστικες στολές, μάσκες και αξεσουάρ, λίγες μόλις μέρες πριν το τριήμερο των Αποκριών.

Με ανακοίνωσή της, η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών, προειδοποιεί το κοινό για συγκεκριμένα προϊόντα, ενώ έχουν ήδη αποσυρθεί αρκετές στολές, μάσκες και αξεσουάρ, τα οποία κρίθηκαν ότι εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και ασφάλεια των καταναλωτών.

Μπορείτε να δείτε εδώ τη λίστα με τα προϊόντα, για τα οποία κάνει λόγω η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών.

Η Υπηρεσία Ανταγωνισμού καλεί τους εισαγωγείς, διανομείς, πωλητές που τυχόν κατέχουν τέτοια προϊόντα να σταματήσουν αμέσως τη διάθεσή τους στην αγορά.

Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα επικίνδυνα προϊόντα που εντοπίζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της ιστοσελίδας της Υπηρεσίας Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών στη διεύθυνση www.mcit.gov.cy/ccps ή μέσω της ιστοσελίδας του Συστήματος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών για Επικίνδυνα Προϊόντα (GRAS-RAPEX) στη διεύθυνση www.ec.europa.eu/rapex.

Επικοινωνία με την Υπηρεσία
Γραμμή Καταναλωτή 1429
Κεντρικά Γραφεία Λευκωσίας 22867309
Επαρχιακό Γραφείο Λεμεσού 25819150
Επαρχιακό Γραφείο Λάρνακας/Αμμοχώστου 24816160
Επαρχιακό Γραφείο Πάφου 26804613

Πηγή:

Πηγή : philenews

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *