ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΔΙΑΤΡΟΦΗ3 φθινοπωρινές τροφές που είναι ιδανικές για τη δίαιτα που κάνεις

3 φθινοπωρινές τροφές που είναι ιδανικές για τη δίαιτα που κάνεις

Tο φθινόπωρο φροντίζει πάντα να μας βρίσκει με παραπανίσια κιλά, ενώ ακόμα κι αν επιστρέφουμε από τις διακοπές χωρίς επιπλέον βάρος, οι φθινοπωρινές λιχουδιές γρήγορα μας βάζουν σε πειρασμό. Η αλλαγή της θερμοκρασία άλλωστε προσφέρεται για βραδιές με γλυκές και αλμυρές απολαύσεις.
Αν θέλετε να φροντίσετε τη σιλουέτα σας φροντίστε να εντάξετε στη διατροφή σας τρεις τροφές που είναι εποχικές και μπορούν να σας χορτάσουν χωρίς πολλές θερμίδες, ενώ θα περιορίσουν και τις λιγούρες.

Μήλα: Το μήλο θεωρείται από τους διαιτολόγους ένα ιδανικό φρούτο για σνακ, αφού περιέχει φυτικές ίνες και λιγότερες από 100 θερμίδες. Έτσι μπορείτε να χορτάσετε και να ικανοποιήσετε και την επιθυμία για κάτι γλυκό.

Μπρόκολο: Μια μερίδα μπρόκολο περιέχει μόλις 30 θερμίδες και είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες. Συνοδεύστε το φαγητό σας με μπρόκολο και φροντίστε να καταναλώσετε πρώτα τη σαλάτα και τα λαχανικά σας ώστε να χορτάσετε και να καταναλώσετε λιγότερες θερμίδες.

Κολοκύθα: Η κολοκύθα περιέχει βιταμίνη A και C και πολύ λίγες θερμίδες. Η γλυκιά της γεύση είναι ιδανική για σούπες, για πίτες αλλά και γλυκά, αρκεί όταν κάνετε δίαιτα να προσέχετε τη ζάχαρη που προσθέτετε στις συνταγές με κολοκύθα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS