GOOD LIFEΔΙΑΤΡΟΦΗAυτά τα 2 detox waters θα σε βοηθήσουν να χάσεις λίπος στην...

Aυτά τα 2 detox waters θα σε βοηθήσουν να χάσεις λίπος στην κοιλιά

Aν είσαι σε φάση που θέλεις να κάνει αποτοξίνωση, αλλά και να χάσεις λίπος αυτές οι συνταγές είναι βασισμένες στο νερό και θα σε βοηθήσουν να χάσεις λίπος.

Είναι αποκλεισιτκά μόνο μέσα στο νερό και με αυτές θα γίνει καύση του παραπανίσιου λίπους από το σωματότυπό μας, κυρίως από την κοιλιακή χώρα.

Δοκίμασε λοιπόν κι εσύ αυτές τις «Detox water» συνταγές που είναι κιόλας ότι πρέπει για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες που διανύουμε.

Detox με αγγούρι: 

Υλικά: 1/2 αγγούρι, 1 lime και μέντα και σαφώς μια κούπα νερό.

Εκτέλεση: Προσθέστε τα σε μια μεγάλη κανάτα ή ένα μεγάλο μπουκάλι και μετά από 1-2 ώρες που θα βρίσκεται στο ψυγείο θα ναι έτοιμο για να το πίνετε κατά τη διάρκεια της μέρας.

Detox με καρπούζι

Χρησιμοποιώντας το αγαπημένο φρούτο της εποχής, η συνταγή αυτή φτιάχνετε με τρία απλά υλικά: σαφώς με φέτες από καρπούζι χωρίς κουκούτσια σε ποσότητα περίπου 2 κουπών, 4 κούπες νερό και αν θέλετε για να ενισχύσετε την γεύση μπορείτε να προσθέσετε και φύλλα μέντας. Για την εκτέλεση αρκεί να τα βάλετε όλα σε μια μεγάλη κανάτα και να τα αφήσετε για 1-2 ώρες στο ψυγείο και μετά είναι πανέτοιμο για να το πιείτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS