GOOD LIFEΔΙΑΤΡΟΦΗDetox time! Mυστικά αποτοξίνωσης διάσημων γυναικών

Detox time! Mυστικά αποτοξίνωσης διάσημων γυναικών

Υπάρχει και αυτή η περίοδος που θέλουμε να κάνουν αποτοξίνωση στον οργανισμό μας είτε γιατί το παρακάναμε λίγο με το φαγητό και τα γλυκά, είτε για όποιονδήποτε άλλο λόγο αισθανόμαστε ότι θέλουμε να απομακρύνουν τις τοξίνες.

Οπότε εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα μυστικά διάσημων γυναικών που τα αποκάλυπταν κατά καιρούς και αφορούν την διατροφή τους.

Με τα πιο κάτω ροφήματα, ή γεύματα καταφέρνουν  να «καθαρίσουν» τον οργανισμό τους:

Hailey Bieber: Μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, φροντίζει περισσότερο τον εαυτό της υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Πρόσφατα μοιράστηκε μέσα από το προφίλ της στο Instagram το νέο αγαπημένο της ρόφημα αποτοξίνωσης που περιλαμβάνει μόνο τρία υλικά. Νερό, χυμό aloe vera, χλωροφύλλη. H σύζυγος του Justin Bieber αγαπά τα ζεστά ροφήματα, ειδικότερα το πράσινο τσάι.

Kendall Jenner: Γενικότερα προσέχει την διατροφή της και της αρέσουν τα μπόλικα φρέσκα ψητά λαχανικά και ρύζι, ειδικότερα τις μέρες που κάνει αποτοξίνωση.

Jennifer Aniston: Εκτός του ότι της αρέσει να γυμνάζεται και ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα προπονήσεων, της αρέσει να απολαμβάνει φρέσκους χυμούς, detox Smoothies!

Beyonce: Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια και βασίλισσα της R&B κάνει κάτι πολύ απλό όσον αφορά  το κομμάτι της αποτοξίνωσης. Απλά όταν νιώσει ότι έφαγε λίγο παραπάνω, αυξάνει τα ποτήρια νερού που καταναλώνει μέσα στην ημέρα αγγίζοντας τα 15 ενώ μέσα σε αυτό προσθέτει και μερικές σταγόνες από λεμόνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS