GOOD LIFEΔΙΑΤΡΟΦΗΕυεξία καλοκαιριού και το Φθινόπωρο, γίνεται;

Ευεξία καλοκαιριού και το Φθινόπωρο, γίνεται;

Το καλοκαίρι νιώθουμε πιο ανάλαφροι, πιο υγιείς και πιο δραστήριοι από ό,τι το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Υπάρχουν όμως τρόποι για να παραμείνουμε σε καλοκαιρινή διάθεση και να διατηρήσουμε νοητικά και σωματικά την ευεξία μας.

Σωστή διατροφή

Η καθιστική ζωή που συχνά συνοδεύει την επιστροφή στη δουλειά και την καθημερινότητα, σε συνδυασμό με κακές διατροφικές συνήθειες, μπορεί να ρίξει τη διάθεση αλλά και το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Για να θωρακιστεί ο οργανισμός, η διατροφή θα πρέπει να περιλαμβάνει αρκετά φρούτα, λαχανικά και νερό, ενώ προτείνεται η ημερήσια κατανάλωση 1-2 ποτηριών χυμών φρούτων.

Βιταμίνη C

Οι επιστήμονες τονίζουν τη ζωτικής σημασίας κατανάλωση Βιταμίνης C για την τόνωση του οργανισμού και γι’ αυτό προτείνουν την κατανάλωση πέντε φρούτων την ημέρα. Με τους σύγχρονους ρυθμούς ζωής, αυτό μπορεί να ακούγεται δύσκολο και χρονοβόρο. Έχουμε λύση! Του νέους ΑΛΗΘΙΝΑ χυμούς που θα βρεις στα ψυγεία ΖΟΡΠΑΣ. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης (περιέχει μόνο τα φυσικά σάκχαρα του πορτοκαλιού), χωρίς πρόσθετα ή συμπυκνωμένο χυμό, καλύπτουν την ημερήσια πρόσληψη σε Βιταμίνη C και είναι μια πρακτική και εύκολη λύση για τη δουλειά, το σχολείο, τη γυμναστική ή τη βόλτα.

Άσκηση

Μετά το κολύμπι και τις βουτιές τι; Κράτησε τον οργανισμό σου δραστήριο με όποια άσκηση σου ταιριάζει, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο. Φρόντισε να περπατάς όσο ο καιρός είναι ακόμα καλός και να εκμεταλλευτείς τον ήλιο και την ενέργεια που μας προσφέρει. Κι όταν κουραστείς, φρόντισε να ενυδατωθείς με έναν ΑΛΗΘΙΝΑ χυμό πορτοκάλι ή πορτοκάλι-μήλο-καρότο από το κοντινότερο ψυγείο ΖΟΡΠΑΣ που διατηρεί αναλλοίωτες τις βιταμίνες, τα ένζυμα, τα μέταλλα και τα αντιοξειδωτικά στοιχεία του φυσικού χυμού.

Τέλος, θυμήσου να χαμογελάς και να αναζητάς την ΑΛΗΘΙΝΗ χαρά σε κάθε εποχή και τον ΑΛΗΘΙΝΑ χυμό σε κάθε ψυγείο ΖΟΡΠΑΣ που θα συναντήσεις για να σε συντροφεύει.

Xismos

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Φρεσκοστυμμένος Cold Pressed

Υψηλή περιεκτικότητα σε Βιταμίνη C.

Αληθινή Ενέργεια.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΜΗΛΟ-ΚΑΡΟΤΟ

Φρεσκοστυμμένος Cold Pressed

Υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη A & C.

Αληθινή τόνωση.

Αναζήτησέ τους στα ψυγεία ΖΟΡΠΑΣ.

alithinaxymos.zorbas.com.cy

Zopras

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS