GOOD LIFEΔΙΑΤΡΟΦΗΓνωρίστε τη Μαρία και την ομάδα της. 5 από τους πολλούς Συμβούλους...

Γνωρίστε τη Μαρία και την ομάδα της. 5 από τους πολλούς Συμβούλους της The 1:1 Diet, που είναι έτοιμοι να σας στηρίξουν στο ταξίδι σας για την απώλεια βάρους

Η προσπάθεια για απώλεια βάρους, είνα μία διαδικασία την οποία ξεκινάμε αρκετά συχνά, ωστόσο κάπου το χάνουμε, με αποτέλεσμα να μην πετυχαίνουμε τον στόχο μας. Σίγουρα δεν πρόκειται για μία εύκολη απόφαση το να μπούμε σε ένα σωστό πρόγραμμα,  με πολλούς να το αναβάλλουν και για μήνες ακόμη και χρόνια. Μήπως όμως τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά απ’ ότι τα έχουμε στο μυαλό μας; Μήπως έφτασε η στιγμή να εμπιστευτούμε ειδικούς που θα μας καθοδηγήσουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους; 

Λαμβάνοτας υπόψη ότι το αυξημένο βάρος ενδέχεται να προκαλέσει διάφορα σοβαρά προβλήματα υγείας, τότε καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε άμεσα αυτή την προσπάθεια.

Συχνά περνούν από το μυαλό μας σκέψεις όπως «Θέλω να χάσω βάρος αλλά πιστεύω θα αποτύχω ή δε θα αντέξω», στην πραγματικότητα όμως αυτό που πρέπει να σκεφτούμε και να πάρουμε απόφαση είναι ότι ωφείλουμε να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να τον φροντίσουμε όπως του αξίζει.

Eleni

Τα προγράμματα της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan μπορούν να σε βοηθήσουν να το πετύχεις. Διαπιστευμένη δίαιτα, η οποία λανσαρίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1984 και με την οποία χιλιάδες άνθρωποι έχουν καταφέρει να φτάσουν το στόχο τους και να τον διατηρήσουν ακόμη και χρόνια αργότερα, εξασφαλίζοντας μια πιο ποιοτική και υγιή ζωή.

Ας γνωρίσουμε την Ομάδα της Μαρίας Κυριάκου. Πέντε πιστοποιημένες Σύμβουλοι της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, μπορούν να σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το περιττό βάρος, προσφέροντας ατομική υποστήριξη, ενθάρρυνση και συμβουλές για να φτάνεις κάθε εβδομάδα πιο κοντά στο στόχο σου.

One2onediet Meet The Team

Μαρία Κυριάκου 📍 Λακατάμια, Τηλέφωνο Επικοινωνίας, 99466159

FB: @Mariakyriacounicolaidou | IG: @one2onedietmariakyriacou

Έλενα Μίτσιγκα 📍 Μαρκί & Επισκοπειό , Τηλέφωνο Επικοινωνίας, 97773343

FB: @one2onedietelenamitsinga | IG: @ one2onedietelenamitsinga

 Ευγενία Γρηγορίου 📍 Αγ. Αντώνιος & Λυκαβητός, Τηλέφωνο Επικοινωνίας, 99415898

FB: @one2onedietevgenia | IG: @one2onedietevgenia

Νάταλι Κωνσταντίνου 📍 Κόρνος, Τηλέφωνο Επικοινωνίας, 99810664

FB: @one2onebyNat  | IG: @one2onediet_natali

 Μαρία Θεοδώρου 📍 Λακατάμια, Τηλέφωνο Επικοινωνίας, 99314061

FB: @one2onedietmariatheodorou | IG: @one2onediet_mariatheodorou

Δοκιμάστε την The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan και αλλάξτε τη ζωή σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS