GOOD LIFEΔΙΑΤΡΟΦΗΤο μυστικό στη διατροφή της Heidi Klum, για ένα τέλειο σώμα

Το μυστικό στη διατροφή της Heidi Klum, για ένα τέλειο σώμα

Το γνωστό μοντέλο Heidi Klum που έχει περάσει από τα πιο μεγάλα περιοδικά μόδας και έχει γίνει γνωστή για τον ρόλο της στο Project Runway και στο Germany’s Next Top Model, μοιράζεται τα μυστικά της διατροφής της για ένα τέλειο σώμα.

Όπως μαθαίνουμε από ξένα μέσα ενημέρωσης, το γνωστό μοντέλο δεν ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη δίαιτα ωστόσο προτιμάει να τρώει υγιεινά.

Καθώς είναι και μαμά, προσπαθεί να μαγειρεύει όσο περισσότερο μπορεί και αποφεύγει να τρώει έξω.

Όπως λέει, της αρέσει να γεμίζει το πιάτο της με τρόφιμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά καθημερινά, όπως υδατάνθρακες, άπαχη πρωτεΐνη, λαχανικά και φρούτα.

Για πρωινό:Συνήθως επιλέγει ομελέτα με τυρί και λαχανικά, και επίσης της αρέσει να προσθέτει φρούτα και τσάι στα γεύματά της.

Ταυτόχρονα, ξεκινά τη μέρα της με ένα χορταστικό smoothie που παρασκευάζεται με chia, matcha πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, acai berries και πρωτεΐνη σε σκόνη.

Για μεσημεριανό: Στην Heidi Klum αρέσει τα μεσημεριανά της να περιέχουν άπαχη πρωτεΐνη, δημητριακά ολικής αλέσεως, λαχανικά και λίγο ελαιόλαδο. Συνήθως ενδίδει σε ψητό ψάρι ή κοτόπουλο με σαλάτα.

Για δείπνο: Το δείπνο της δεν διαφέρει πολύ από το μεσημεριανό της. Η κατανάλωση λαχανικών, δημητριακών ολικής αλέσεως, άπαχης πρωτεΐνης και υγιεινών λιπαρών είναι βασικό στοιχείο του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS