GOOD LIFEΈχασε 70 κιλά και άλλαξε για πάντα τη ζωή της - Μια...

Έχασε 70 κιλά και άλλαξε για πάντα τη ζωή της – Μια 26χρονη εξομολογείται την ιστορία της

Η 26χρονη Jennifer Ginley είναι από το Λίβερπουλ της Αγγλίας. Πριν λίγο καιρό ανέβαινε στη ζυγαριά και έβλεπε το σοκαριστικό βάρος των 122 κιλών, ενώ όλη της η ζωή ήταν γεμάτη δυσκινησία και δυσκολίες. Σύμφωνα με την ίδια ακόμα κι όταν έμπαινε σε αεροπλάνο τα πράγματα ήταν περίπλοκα, αφού έπρεπε να φοράει ειδική ζώνη ασφαλείας.

Βέβαια όλο αυτό δεν χτίζεται από τη μία μέρα στην άλλη και η ίδια η Ginley δηλώνει πως η διατροφή της αποτελούνταν αποκλειστικά από πατατάκια, σοκολάτες, fast food και αναψυκτικά.

Παρόλα αυτά και κόντρα στα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις η νεαρή κοπέλα είχε δεσμό για πάρα πολλά χρόνια με κάποιον που γνώριζε από παιδί. Εκείνος ήθελε πολύ να την παντρευτεί όμως εκείνη τον αποθάρρυνε συνέχεια από το να της κάνει πρόταση γάμου, καθώς όπως του έλεγε, ήθελε πρώτα να αδυνατίσει. Να αδυνατίσει πολύ. Και ήταν ξεκάθαρα κάτι που επιθυμούσε να κάνει για τον εαυτό της γιατί η εύρεση συντρόφου δεν ήταν ζήτημα.

Έτσι είναι σήμερα μετά την απώλεια κιλών

Γρήγορα ήρθε η μέρα που η Jennifer πείσμωσε και ξεκίνησε αυστηρή διατροφή και σκληρή άσκηση. Η απόφαση πάρθηκε μετά από ισχυρό σοκ που δέχτηκε σε διακοπές της στις ΗΠΑ.

Η κοπέλα από την Αγγλία εξομολογείται για εκείνη την περίοδο: «Έπρεπε να ζητήσω να μου επεκτείνουν τη ζώνη ασφαλείας στο αεροπλάνο. Σε μια φωτογραφία που είμαι με τη Μικρή Γοργόνα, με έκανε να κλάψω. Είδα τον εαυτό μου με άλλη οπτική, έδειχνα τόσο μη υγιής που έκλαψα και αναρωτιόμουν πως και γιατί το είχα κάνει αυτό στον εαυτό μου.»

Τώρα η Jennifer πιστεύει ότι η μεγαλύτερη αλλαγή στην απώλεια βάρους ήταν ο θετικός τρόπος σκέψης.

«Με την αδερφή μου συνηθίζαμε να δενόμαστε τρώγοντας κάτι μη υγιεινό. Τώρα μαγειρεύουμε και απολαμβάνουμε υγιεινά γεύματα, αντί να παραγγέλνουμε πρόχειρο φαγητό. Τώρα νιώθω σαν πεταλούδα, που βγήκα από το κουκούλι μου.»

Πλέον η Ginley έχει παντρευτεί με τον σύντροφο της, έχοντας καταφέρει να κάνει το μεγάλο της όνειρο πραγματικότητα: «Να μην είναι μία χοντρή νύφη.»…

Η Jennifer όταν ζύγιζε ακόμα 122 κιλά

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS