GOOD LIFEΕΞΟΔΟΣΗ Λεμεσός είναι πλέον Wolt city!

Η Λεμεσός είναι πλέον Wolt city!

Τη θέση της στον χάρτη των πόλεων που εξυπηρετούνται από τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα online food delivery πήρε πρόσφατα και η Λεμεσός. Αγαπημένα εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και καφέ της πόλης μπήκαν στη λίστα των συνεργατών της Wolt, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στους κατοίκους της πόλης να ζήσουν την πιο cool εμπειρία παραγγελίας και να απολαύσουν αγαπημένες τους γεύσεις, μέσα από μια πολύ απλή και ευχάριστη διαδικασία.

Εάν, λοιπόν, βρίσκεστε στη Λεμεσό και πεθυμήσατε το αγαπημένο σας φαγητό, γλυκό ή ρόφημα, επιλέξτε μεταξύ των Rockin’ Burger, Bono Bar & Resto, The Cosy Corner, Le Frenchie, Jimmy’s Killer Prawns, Subway Limassol, Mr. Jungle, 4 Grill, Estrella Limassol, Lefteris Meet and Eat, Yummy India Limassol, Boho Restobar, Kudu Speciality Coffee, Crepa Crepa, The ROSE Company, MAD BURGER, Starbucks Ανεξαρτησίας, Εναερίου και Γερμασόγειας, Fresh Box, La Croissanterie Ανεξαρτησίας/Εναερίου/Γρίβα Διγενή & Φραγκλίνου Ρούσβελτ, New York Sweets Limassol, Alphamega Café and Kitchen Πολεμιδίων. Φυσικά, οι συνεργασίες της Wolt δε σταματούν εδώ και σύντομα θα δούμε και άλλες επιχειρήσεις να συγκαταλέγονται στις επιλογές των Λεμεσιανών για μια μοναδική εμπειρία food delivery.

H διαδικασία της παραγγελίας διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα, και γίνεται online, στο app ή το website της Wolt, ενώ προσφέρεται η υπηρεσία της live παρακολούθησης της πορείας της παραγγελίας, αλλά και της εξυπηρέτησης του πελάτη μέσω chat. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της παράδοσης χωρίς επαφή. Μέσω του application της Wolt, επιλέγουμε την παραγγελία μας και στη συνέχεια τη λειτουργία «Παράδοση Χωρίς Επαφή», πληρώνουμε ηλεκτρονικά με ασφάλεια και η παραγγελία μας παίρνει τον δρόμο της. Το φωτογραφικό υλικό που υπάρχει στο website για κάθε πιάτο, μας δίνει τη δυνατότητα να ξέρουμε ακριβώς τι θα φάμε.

Ένα ακόμα προνόμιο των χρηστών της πλατφόρμας είναι ότι, στέλνοντας τον προσωπικό τους κωδικό σε φίλους ή γνωστούς, τους δίνουν την ευκαιρία να κερδίσουν €5 στην πρώτη τους παραγγελία και οι ίδιοι κερδίζουν €5 στην επόμενή τους παραγγελία.

Η Wolt ήρθε στην Κύπρο για να μείνει και μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να έχουν, εύκολα και γρήγορα, ξεχωριστές γεύσεις στον χώρο τους, με τις Wolt cities να αυξάνονται συνεχώς.
Μείνετε συντονισμένοι, γιατί τα καλύτερα στον κόσμο του food delivery έρχονται!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες delivery της Wolt στην Κύπρο επισκεφθείτε το www.wolt.com και τις σελίδες της πλατφόρμας στο Facebook και στο Instagram ή κατεβάστε την εφαρμογή από το AppStore ή το Google Play.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS