GOOD LIFEFood Trends: Οι αγαπημένοι μας Instagrammers

Food Trends: Οι αγαπημένοι μας Instagrammers

Πολύχρωμα λαχανικά, αφράτα κέικ και λαχταριστά παγωτά, στο τραπέζι, στο δίσκο ή και στον… αέρα. Τοποθετημένα ακατάστατα ή συμμετρικά. Φαγητά που ανοίγουν την όρεξη, εμπνέουν και μας δίνουν ιδέες για δημιουργικά γεύματα, γεμάτα ομορφιά και γεύση!

Της Νταϊάνας Αζά

DeliciouslyElla

Πριν ακόμη κλείσει τα 26, η Ella Mills κατάφερε να αποκτήσει ένα εκατομμύριο followers στο Instagram, δύο delicatessen και ένα εποχιακό pop-up κατάστημα στο Λονδίνο, τρία βιβλία μαγειρικής, αλλά και το δικό της brand με σνακ που διατίθεται σε πρωτοκλασάτες αλυσίδες όπως τα Starbucks. Καθόλου άσχημα για ένα κορίτσι που ο αρχικός του στόχος ήταν να αλλάξει την εικόνα που έχει ο κόσμος για τα λαχανικά!

Symmetrybreakfast

Ο Michael Zee σερβίρει κάθε πρωί στον σύζυγό του Mark υπέροχα πιάτα φτιαγμένα με αγάπη και… συμμετρία. Τα bagels, τα λαχανικά, τα αβγά, οι βάφλες, οι κρέπες και τα ποτήρια με το χυμό, το γάλα και το τσάι είναι τοποθετημένα δίπλα-δίπλα, σε ίσες αποστάσεις, δημιουργώντας εικόνες, που εντυπωσιάζουν και διαφέρουν απ’ όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Instagram. Ό,τι πρέπει για χρήστες με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή!

Foodintheair

Είναι ένας λογαριασμός πέντε κοσμογυρισμένων φίλων που συνδυάζει τη γεύση με το ταξίδι. Ένα χέρι κρατάει ψηλά στον αέρα ευφάνταστα φαγητά, όπως παγωτά, πίτσες, σάντουιτς, ντόνατ,  μπέρκερ ή θαλασσινά, με background τροπικά νησιά, ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, χλιδάτα ξενοδοχεία και χιονισμένα τοπία.

Nutritionstripped

Η διαιτολόγος McKel Hill θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη το διατροφολόγιό σου, μέσα από ευφάνταστες φωτογραφίες με φαγητά που ούτε θα σου περάσει απ’ το μυαλό ότι είναι τόσο υγιεινά και θρεπτικά. Παράλληλα, μας δίνει πληροφορίες για τη διατροφική αξία των υλικών που χρησιμοποιεί αλλά και έξυπνα μαγειρικά tips.

Fitmencook

Ο απόφοιτος του Harvard, Kevin Curry, απέκτησε περισσότερους από 1 εκατομμύριο followers, ποστάροντας φωτογραφίες με το φαγητό που μαγειρεύει καθημερινά, μαζί με υλικά και απλές οδηγίες, ενώ τις εντυπώσεις κλέβουν τα σύντομα how-to βίντεο που ποστάρει, στα οποία δείχνει βήμα προς βήμα τη διαδικασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS