GOOD LIFEΓΕΥΣΗAlfa Culinary & Beverage: Γνωρίστε το πρώτο Αmuse bouche στην Κύπρο

Alfa Culinary & Beverage: Γνωρίστε το πρώτο Αmuse bouche στην Κύπρο

Το amuse bouche γεννήθηκε από το κίνημα της γαλλικής νουβέλ κουζίνας στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Αυτές οι μπουκιές φαγητού ή γλυκού συνδυάζουν premium ποιότητα πρώτων υλών και τεχνικής, καθώς και συνδυασμούς που άλλοτε θυμίζουν συνονθύλευμα έντονων γεύσεων και άλλοτε καθαρές και ανεπίδεκτες νότες δροσιάς!

Στην Ευρώπη – κυρίως στη Γαλλία – σερβίρονται σε πολλά εστιατόρια, από τοπικά μπιστρό μέχρι εστιατόρια Michelin με αστέρια. Με τα χρόνια, το amuse bouche έχει εξελιχθεί σε ένα πιάτο που απολαμβάνει τη χάρη και την κομψότητα όπως κανένα άλλο.

Amuse

ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

H Alfa Culinary and Beverage διοργανώνει το πρώτο amuse bouche στην Κύπρο. Μια γευστική εμπειρία που κάθε λάτρης του γκουρμέ φαγητού δε θα ήθελε να χάσει!

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου σας προσκαλούμε να γευτείτε μια σειρά από amuse bouche στα 5 διαφορετικά stations που θα στηθούν στην ALFA. Περιηγηθείτε στα Stations και παρακολουθείστε τους καταξιωμένους Executive Chefs της βραδιάς να φτιάχνουν premium steaks, γκουρμέ πιάτα από Γαλλία και Ιταλία – τις γενέτειρες της γαστρονομίας, γευτείτε πιάτα με άρωμα ωκεανού – θαλασσινά και ψάρια και τέλος επισφραγίστε με εκλεκτά γλυκά όλο σοκολάτα καθώς και άλλες ευρωπαϊκές γεύσεις γλυκών , όλα συνδυασμένα με premium κρασιά και κοκτέιλ.

H 13η Φεβρουαρίου είναι μια elite νύχτα που στόχο έχει να πάρει πρώτη θέση στον κατάλογο των γευστικών σας εμπειριών!

amuse

ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ EVENT?

Θα γνωρίσετε καταξιωμένους και βραβευμένους Chef και Pastry Chef με εμπειρία στο χώρο πάνω από 20 χρόνια. Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη διαδικασία ετοιμασίας των amuse bouche και να μάθετε τεχνικές και μυστικά για την επιτυχία της απόλυτης γαστρονομικής γεύσης σε δικά τους signature πιάτα.

Συνομιλήστε με άτομα που αγαπούν και σέβονται το καλής ποιότητας φαγητό και ανταλλάξτε γευστικές εμπειρίες.

Το Alfa Amuse Bouche event δε θα έχει τίποτα να ζηλέψει από τα ανάλογα events που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό. Πολλοί συμμετέχοντες κατά καιρούς το έχουν ονομάσει «ένα ταξίδι γευστικής πανδαισίας»!

ALFA CULINARY AND BEVERAGE

H Alfa Culinary and Beverage διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο στον επισιτιστικό τομέα της Κύπρου προσφέροντας σε έμπειρους του είδους αλλά και λάτρεις της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής / αρτοποιίας πληθώρα σεμιναρίων, εκπαιδεύσεις, αλλά και επαγγελματικά προγράμματα σπουδών.

Η Alfa Culinary and Beverage εξειδικεύεται επίσης σε team building corporate events, private events και private birthday parties.

Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.  Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22 10 13 48 Λεωφ. Διγενή Ακρίτα 57, 1070 Άγιος Αντώνιος, www.alfa-academy.com

FB: AlfaCulinaryandBeverage.Cyprus

May be an image of food and text that says "ALFA CulinaryGBeverage AMUSE BOUCHE EVENT A culinary experience dedicated to entertaining your mouth Sunday, 13 February @8pm Limited tickets available Info & Rsv 22 101 348 Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας Χρυσές Συνταγές"

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS