GOOD LIFEΓΕΥΣΗNOESIS: Πανδαισία γεύσεων στην καρδιά της Λάρνακας!

NOESIS: Πανδαισία γεύσεων στην καρδιά της Λάρνακας!

Η γαστρονομική έκπληξη της σεζόν έχει όνομα και διεύθυνση. Ακούει στο όνομα NOESIS και βρίσκεται στην καρδιά της Λάρνακας, στην οδό Πιαλέ Πασά 54, δίπλα ακριβώς από την θάλασσα.

Το NOESIS έκανε πρεμιέρα πριν από τρεις σχεδόν μήνες και έχει ήδη γίνει talk of the whole island. Είναι ένας χώρος γεμάτος ερεθίσματα για τον ουρανίσκο και ήρθε για να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες στους θαμώνες του. Τόσο ο εσωτερικός όσο και ο εξωτερικός του χώρος έχουν θέα τη θάλασσα και υπόσχονται υπέροχα μεσημεριανά και δείπνα σε όσους το επισκέπτονται.

N2

Το μενού του εστιατορίου φέρει την υπογραφή του γνωστού chef Ανδρέα Ανδρέου, ο οποίος κρύβεται πίσω από πολλά επιτυχημένα projects στο νησί.

N3

Από το μοναδικό μενού του εστιατορίου ξεχωρίζουν η καπνιστή γαρίδα Fritta, η εκπληκτική μακαρονάδα τρούφας, το θεσπέσιο χταπόδι σχάρας με πατατοσαλάτα και το γιουβέτσι θαλασσινών. Δεν υπάρχει φυσικά λόγος ανησυχίας για τους meat lovers, καθώς το μενού περιλαμβάνει αξεπέραστες γευστικές δημιουργίες όπως το αργοψημένο χοιρινό με μους πατάτας και τσιπς από κολοκάσι και το βοδινό διάφραγμα στη σχάρα με patron πιπεριές και μους πατάτας με τρούφα. Δεν θα αφεθούν παραπονούμενοι ούτε οι λάτρεις του γλυκού, καθώς όποιος δοκιμάσει τη Σοκολάτα Millefeuille και το NOESIS baklava cheesecake είναι πιθανό να βρεθεί σε άλλη γευστική διάσταση.

N2

Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το βράδυ και σε αυτό μπορείτε να απολαύσετε τολμηρά cocktails ως επίσης, τον πρωινό ή απογευματινό καφέ σας, έχοντας απέναντι σας το μαγευτικό μπλε της θάλασσας.

Μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας καλώντας στο 24664411. Stay updated ακολουθώντας το NOESIS σε Facebook και Instagram.

N1
N4

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS