HomeTALK OF THE TOWNJUICYΑλεξάνδρα Νίκα: Μας έβαλε στο πριγκιπικό δωμάτιο της μικρής Μιράντας

Αλεξάνδρα Νίκα: Μας έβαλε στο πριγκιπικό δωμάτιο της μικρής Μιράντας

Ο Ιούνιος ήταν ένας ξεχωριστός μήνας για την Αλεξάνδρα Νίκα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, η μικρή Μιράντα.

Η νεαρή μαμά έκανε τον δικό της απολογισμό του μήνα μέσα από μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στα social media, μοιράζοντας με τους followers της μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της νέας καθημερινότητάς της.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες, η Αλεξάνδρα Νίκα έδειξε και μια εικόνα από το δωμάτιο της κόρης της. Ο χώρος είναι διακοσμημένος σε λευκές και απαλές ροζ αποχρώσεις, με ριγέ ταπετσαρία στους τοίχους. Στο πλάνο ξεχωρίζει ο μεγάλος καθρέφτης με τη λευκή κορνίζα, αλλά και η λευκή κούνια, μέσα στην οποία φαίνεται ένα μαξιλάρι με το όνομα της μικρής.

Στο δωμάτιο υπάρχει ακόμη μια αναπαυτική πολυθρόνα, ενώ οι διακριτικές λεπτομέρειες στη διακόσμηση δίνουν στον χώρο μια ήρεμη και προσεγμένη αισθητική.

Screenshot 2026 07 04 At 11.01.58 am

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends