GOOD LIFEΟι νηστείες ξεκίνησαν - Τι προτείνουν οι «Χρυσές Συνταγές»;

Οι νηστείες ξεκίνησαν – Τι προτείνουν οι «Χρυσές Συνταγές»;

Ενόψει των γιορτών η Χρύσω Λέφου μαγείρψε με χριστουγεννιάτικη διάθεση την Τετάρτη το απόγευμα στην εκπομπή «Χρυσές Συνταγές» του ΡΙΚ.

Για να υποδεχτούμε την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, η Χρύσω μάς πρότεινε νηστίσιμες συνταγές που θα μας ανοίξουν την όρεξη, αφού η νηστεία του Σαρανταήμερου των Χριστουγέννων ξεκίνησε σήμερα.

Μια πρωτότυπη πρόταση που μας παρουσίασε είναι το μπιζέλι με ψάρι, το οποίο αποτελεί μια ελαφριά και νόστιμη επιλογή. Και επειδή ένα γεύμα δεν ολοκληρώνεται χωρίς επιδόρπιο, ένα λαχταριστό κέικ σοκολάτας που περιέχει μόνο νηστίσιμα υλικά ήρθε να μαγέψει τον ουρανίσκο μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσές Συνταγές – 20 εύκολα, λαχταριστά πιάτα και γλυκά με τυρί

Πρόκειται για παραδοσιακές συνταγές που ακολουθούν το πνεύμα της εποχής και γίνονται αγαπημένες συνήθειες για όλη την οικογένεια.

Να υπενθυμίσουμε ότι η εκπομπή «Χρυσές Συνταγές» έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη βδομάδα, με την Αγγελική Νικηφόρου να υποδέχεται στο πλατό τη Γαλάτεια Παμπορίδη και τη Χρύσω Λέφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι «Χρυσές Συνταγές» μπήκαν με το δεξί στο ΡΙΚ (βίντεο)

Οι δυο ταλαντούχες μαγείρισσες μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία τους με τους τηλεθεατές, δημιουργώντας βήμα – βήμα τα πιο νόστιμα πιάτα καθημερινά στο ΡΙΚ, στις 3 το απόγευμα.

Η Χρύσω Λέφου δημιουργεί on air κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ενώ κάθε Τρίτη και Πέμπτη αναλαμβάνει δράση στην κουζίνα του ΡΙΚ η Γαλάτεια Παμπορίδη.

Κάθε Σάββατο, στις «Χρυσές Συνταγές» που κυκλοφορούν μαζί με τον Φιλελεύθερο, φιλοξενούνται συνταγές που προβάλλονται στις «Χρυσές Συνταγές» στο ΡΙΚ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS