GOOD LIFEΠΑΙΔΙ8 προτάσεις για τα πιο χρήσιμα δώρα σε μια νέα μανούλα

8 προτάσεις για τα πιο χρήσιμα δώρα σε μια νέα μανούλα

Πολλές από εμάς έχουμε βρεθεί στη θέση να σκεφτόμαστε τι δώρο να πάρουμε στη φίλη ή συγγενή μας που μόλις γέννησε.

Θέλουμε όταν θα την επισκεφτούμε στο μαιευτήριο ή στο σπίτι της για να μοιραστούμε τη χαρά του ερχομού του μωρού και να της ευχηθούμε, να πάρουμε και ένα όμορφο δώρο. Γιατί δεν είναι μόνο το νεογέννητο μωράκι αλλά η ίδια η μαμά.

Τα λουλούδια μπορεί να είναι όμορφα όμως για να λέμε και την αλήθεια όχι και τόσο χρήσιμα για την συγκεκριμένη περίσταση.

Μερικές ιδέες για δώρα σε νέα μανούλα: 

Κοσμήματα: Ένα όμορφο κόσμημα είτε είναι για τον λαιμό ή ένα βραχιόλι που θα γράφει “μαμά”, είναι κάτι τόσο όμορφο και κάτι που θα μείνει!

Βρεφικό ημερολόγιο: Μία πολύ γλυκιά ιδέα είναι ένα ημερολόγιο. Πόσο συγκινητικό είναι όταν βρίσκεις μετά από χρόνια ένα τέτοιο ημερολόγιο που φύλαγε η μαμά σου και γράφει τα πάντα για σένα. Από τα δώρα που κάνει στο μωρό κάθε συγγενής, μέχρι την πρώτη λέξη που είπες.

Δωροτούρτες – πανοτούρτες: Ένα δώρο που βλέπουμε πολύ τα τελευταία χρόνια και είναι μια καλή επιλογή αφού μέσα έχει χρήσιμα προϊόντα, ενώ είναι και κάτι πρωτότυπο σε θέμα εμφάνισης.

Πυτζάμα Θηλασμού: Αυτό κι αν είναι χρήσιμο δώρο για μία νέα μανούλα που θα θηλάζει το μωράκι της και σίγουρα θέλει να φοράει κάτι άνετο.

Είδη για τον θηλασμό: Επίσης προϊόντα σχετικά με τον θηλασμό είναι μία όμορφη πρόταση.

Προϊόντα σωματικής υγιεινής: Αφρόλουτρο, κρέμα σώματος, προϊόντα περιποίησης προσώπου. Mετά τη γέννηση ενός μωρού κάθε γυναίκα χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό της.

Βιβλίο:Ένα βιβλίο για τη μαμά είναι μία ακόμη καλή επιλογή, ειδικά αν είναι το πρώτο της παιδάκι. Αν και μπορεί στις αρχές να μην έχει αρκετό χρόνο για να το διαβάσει,σίγουρα θα της φανεί χρήσιμο αν θέλει συμβουλεές λίγο αργότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS