GOOD LIFEΠΑΙΔΙΑγίου Βαλεντίνου με τα παιδιά: Συμβουλές για να περάσετε όμορφα

Αγίου Βαλεντίνου με τα παιδιά: Συμβουλές για να περάσετε όμορφα

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα! Σου αρέσει η ημέρα των ερωτευμένων, αλλά θα την περάσεις σπίτι με τα παιδιά;Τότε εμείς θα σου προτείνουμε 5 απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε την ημέρα αυτή παρέα με τα παιδιά.

Όπως και να τo κάνουμε είναι μια γιορτή αγάπης. Είναι μια ξεχωριστή μέρα, γιατί να την αφήσουμε να πάει χαμένη;

Φτιάξτε cupcakes σε σχήμα καρδιάς μαζί με τα παιδιά

Έχεις συνταγή για cupcakes; Έχεις κουπάτ σε σχήμα καρδιάς; Μην ανησυχείς! Είναι το πιο δημοφιλές σχήμα κουπάτ που κυκλοφορεί, θα το βρεις παντού, ακόμα και σε σούπερ μάρκετ. Βέβαια δεν είναι ανάγκη να βγουν ντε και καλά όμορφα. Έχει πιο πολύ σημασία η διαδικασία που θα κάνετε μαζί. Τα παιδιά ξετρελαίνονται όταν συμμετέχουν στη δημιουργία και στη μαγειρική (ή ζαχαροπλαστική στην προκειμένη). Και τα cupcakes καρδούλες τα συνδυάζουν και τα δύο!

Ετοιμάστε οικογενειακό δείπνο

Είναι μια ευκαιρία να βρεθείτε όλοι μαζί στο τραπέζι. Μπορείς να στολίσεις και το τραπέζι σύμφωνα με την ημέρα. Ένα χαριτωμένο τραπεζομάντηλο κόκκινο ή με καρδούλες, μερικά κεράκια, λίγα σοκολατάκια και ένα ζεστό σπιτικό φαγητό. Χρησιμοποίησε το καλό σερβίτσιο, ανοίξτε ένα καλό κρασί και δώσε και στα παιδιά να πιούν από τα καλά ποτήρια του κρασιού για το «επίσημο» της ημέρας (Όχι με κρασί φυσικά. Αν τα παιδιά είναι πιο μικρά μπορείς να πάρεις μικρά πλαστικά ποτηράκια «του κρασιού», θα έχει πλάκα) Κάντε μια πρόποση στην υγειά της οικογένειας και της αγάπης που σας ενώνει! Και στο τέλος βγάλε και τα cupcakes που φτιάξατε μαζί.

Πείτε μια γλυκιά ιστορία στα παιδιά σας για το πώς ερωτευτήκατε

Φτιάξτε μαζί με τον husband μια γλυκιά ιστορία που να ανταποκρίνεται στην ηλικία των παιδιών. Τα παιδιά πάντα θέλουν να ακούν ιστορίες και όταν αυτές προέρχονται από την ιστορία αγάπης των γονιών τους, είναι πολύ ξεχωριστές. Γυρίστε το ρολόι της ζωής σας πίσω μερικά χρόνια. Πως πρωτογνωριστήκατε, πως ερωτευτήκατε, πόσο όμορφα νιώθατε όταν ήσασταν μαζί και τονίστε ότι το αποτέλεσμα αυτής της αγάπης ήταν… τα ίδια τα παιδιά. Τονίστε τους την σημασία του έρωτα και της αγάπης.

Δείτε μαζί το βίντεο και τις φωτογραφίες του γάμου σας

Σοβαρά τώρα. Πόσες φορές τα έχετε δει; Και πόσες φορές μαζί; Να μια καλή ευκαιρία. Να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε από όλα τα συναισθήματα. Θα συγκινηθείτε, θα γελάσετε, θα μελαγχολήσετε, θα πείτε «Από αύριο ξεκινάω δίαιτα» . Σίγουρα τα παιδιά θα έχουν ερωτήσεις να σας κάνουν για εκείνη τη μέρα. Ξαναζήστε τη στιγμή όλοι μαζί

Χαλαρώστε μαζί

Τα παιδιά κάποια στιγμή θα κοιμηθούν, αλλά εσείς μπορείτε να συνεχίσετε τη βραδιά. Κάντε ένα χαλαρωτικό ντους μαζί, πιείτε λίγο ακόμα κρασί και μιλήστε μόνο για εσάς τους δύο και για τα συναισθήματά σας. Και αν αντέχετε ακόμα, μπορείτε να δείτε κάποια ταινία που είχατε δει παλιά και άρεσε και στους δυο σας, ή που σημαίνει κάτι για εσάς, που σας ενώνει με κάποιο τρόπο (δεν είναι ανάγκη να είναι ντε και καλά ρομαντική). Και… αν η νύχτα καταλήξει σε «ζουζουνιές», ακόμα καλύτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS