GOOD LIFEΠΑΙΔΙΙδέες για να βγάλεις τις πιο όμορφες φωτογραφίες στην εγκυμοσύνη σου

Ιδέες για να βγάλεις τις πιο όμορφες φωτογραφίες στην εγκυμοσύνη σου

Όπως μας ενέπνευσαν διάσημες μανούλες. 

Η περίοδος που μία γυναίκα διανύει την εγκυμοσύνη της, είναι μία από τις πιο ξεχωριστές φάσεις στη ζωή της που σίγουρα θέλει να θυμάται και να έχει όμορφες αναμνήσεις από αυτή.

Η εγκυμοσύνη και το θαύμα της μητρότητας αδιαμφισβήτητα είναι τόσο ξεχωριστή περίοδος ωστόσο πολλές φορές οι μανούλες ξεχνάνε ότι πρέπει να την απολαμβάνουν.

Αυτή την εμπειρία λοιπόν στην οποία θα κυοφορείς για 9 ολόκληρους μήνες το αγγελούδι σου θέλεις να μην την ξεχάσεις ποτέ και ένας καλός τρόπος να το καταφέρεις αυτό είναι να δημιουργήσεις ένα άλμπουμ με φωτογραφίες σου από εκείνη την περίοδο.

Το instagram πάντως βλέπουμε ότι γεμίζει με φουσκωμένες κοιλίτσες κάτι που μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για να βγάλεις κι εσύ τις πιο όμορφες φωτογραφίες.

Γι’ αυτό εμείς ψάξαμε και βρήκαμε όμορφα στιγμιότυπα που ανεβάζουν κατά καιρούς μανούλες που είτε ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους, είτε ήδη το κρατάνε στην αγκαλιά τους και ανέβαζαν τις πιο γλυκές φωοτογραφίες ποζάροντας με στυλ.

Να ξέρεις ότι δεν είναι απαραίτητο να επισκεφθείς κάποιον επαγγελματία φωτογράφο, αφού μπορείς και μόνη ή με τον σύντροφό σου, να έχεις τις πιο εντυπωσιακές λήψεις.

View this post on Instagram

A post shared by Tezza (@tezza.barton)

View this post on Instagram

A post shared by Tezza (@tezza.barton)

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS