GOOD LIFEΠΑΙΔΙΙδέες για στυλάτη διακόσμηση σε παιδικό δωμάτιο

Ιδέες για στυλάτη διακόσμηση σε παιδικό δωμάτιο

To κεφάλαιο παιδικό δωμάτιο θέλει ιδιαίτερη προσοχή και καθόλου άγχος, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσουμε τη φαντασία μας να ξεδιπλωθεί και να δημιουργήσουμε τον πιο όμορφο, μαγικό και ξεκούραστο χώρο για το παιδάκι μας.

Αυτό που πρέπει ωστόσο να λάβουμε υπόψην είναι και η ασφάλεια του παιδιού, αλλά και οι στιγμές που θα περνάει στον χώρο εκείνο μιας και δεν θα είναι μόνο στιγμές ύπνου, αλλά και στιγμές παιχνιδιού.

Σημαντικό είναι επίσης να δημιουργήσουμε μία όμορφη ατμόσφαιρα και ένα δωμάτιο φιλικό προς το παιδάκι μας, προσοχή στα χρώματα να μην είναι πολύ έντονα και να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα διακοσμητικά. 

Για παράδειγμα είναι καλύτερα να αφήσουμε λευκούς τους τοίχους του δωματίου μιας και το λευκό προδιαθέτει την τάξη και την καθαριότητα και να παίξουμε με χρώματα στα μαξιλιάρια, χαλιά, καδράκια αλλά και λούτρινα αρκουδάκια. 

Αν ωστόσο επιθυμούμε να δώσουμε περισσότερο χρώμα, τότε μπορούμε να βάψουμε έναν τοίχο αλλά σε μια απαλή απόχρωση και όχι κάτι έντονο.

Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε διάφορα μικρά έπιπλα, αν λάβουμε υπόψην ότι εκεί θα περνάμε κι εμείς χρόνο με το παιδάκι μας ενώ όσον αφορά το πάτωμα μία καλή επιλογή είναι το ξύλο, αφού θεωρείται ένα από τα πιο κομψά στοιχεία του δωματίου.

Κάπως έτσι, μπορείτε να έχετε ένα κομψό παιδικό δωμάτιο, το οποίο εννοείται ότι με τα στοιχεία που θα το προσθέσουμε δεν θα χάσει καθόλου την παιδικότητά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS