GOOD LIFEΠΑΙΔΙLapin Bebe: Εδώ βρήκαμε τα 3 πράγματα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε...

Lapin Bebe: Εδώ βρήκαμε τα 3 πράγματα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το τέλειο βρεφικό δωμάτιο

Ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειάς σας και ονειρεύεστε ένα τέλειο βρεφικό δωμάτιο; Επιθυμείτε να δημιουργήσετε έναν ήσυχο, άνετο χώρο για να κοιμάται ήρεμο το μωρό σας, με επαρκείς αποθηκευτικούς χώρους για τα ρούχα και τα παιχνίδια του; Το project μπορεί να φαίνεται απαιτητικό, όμως σύμφωνα με τους ειδικούς της εταιρίας Lapin Bebe, δεν είναι ακατόρθωτο. 

Δημιουργήστε κι εσείς έναν χώρο που θα φιλοξενεί το μικρό σας, επιλέγοντας από τα πρώτα του έπιπλα μέχρι μικρά διακοσμητικά, ράφια, μουσικά mobile, ταπετσαρίες και ό,τι άλλο χρειαστείτε, όλα με την εξαιρετική ποιότητα της Mamas & Papas μόνο στη Lapin Bebe!

Ποιότητα & ασφάλεια

Τα έπιπλα της Mamas & Papas είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Μικρές αλλά πολύ σημαντικές λεπτομέρειες μεταξύ άλλων είναι: οι μελετημένες αποστάσεις στα κάγκελα, η βαφή με μη τοξικά χρώματα αλλά και οι στρογγυλοποιημένες (μη αιχμηρές) γωνιές προς αποφυγή τραυματισμών. Όλα τα έπιπλα ελέγχονται εξονυχιστικά κατά τη διάρκεια της παραγωγής στο Εργαστήριο Δοκιμών, ώστε να αντέχουν τα χοροπηδητά του μικρού σας στο κρεβάτι ή τους γονείς που κάθονται και στηρίζονται στα προστατευτικά κάγκελα για να διαβάσουν παραμύθια! Τέλος όλα τα έπιπλα συνοδεύονται από εγγύηση δύο ετών.

Πρακτικότητα

Οι βρεφικές κούνιες μετατρέπονται σε κρεβάτια για μικρά παιδιά ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε αντικατάσταση έως ότου το παιδί σας γίνει 4 ετών. Επίσης μετά από τον πρώτο χρόνο που η αλλαξιέρα δεν χρειάζεται πια, μπορεί και αφαιρείται από τις σιφονιέρες και το έπιπλο παραμένει στο δωμάτιο του μικρού σας για πολλά χρόνια.

Design

Τα έπιπλα σχεδιάζονται με στόχο να ανταποκρίνονται στο γούστο και τη σύγχρονη αισθητική του σημερινού γονιού. Έτσι, ο χώρος πέρα από ασφάλεια θα παρέχει και μία αίσθηση ζεστασιάς με μοναδικές λεπτομέρειες που θα παραπέμπουν σε ένα ονειρικό σκηνικό.

Instagram: lapinbebe_cyprus

Facebook: Lapin Bébé Cyprus

Λεωφόρος Στροβόλου 117 Λευκωσία, 22 420025

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS