ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΠΑΙΔΙTips και ιδέες για ένα πανέμορφο βρεφικό δωμάτιο

Tips και ιδέες για ένα πανέμορφο βρεφικό δωμάτιο

Μόλις έμαθες ότι περιμένεις τον πελαργό και η χαρά μαζί με το άγχος πάνε σχεδόν πάντα μαζί, γι’ αυτό  εμείς θα σου προτείνουμε να κάνεις κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ, πολύ όμορφα.

Να αρχίσεις να διαμορφώνεις και να στολίζεις το υπνοδωμάτιο που θα μένει το νέο μέλος της οικογένειας, το μωράκι σου που τόσο περιμένεις να κρατήσεις στην αγκαλιά σου.

Έτσι σιγά σιγά αρχίζεις να ψάχνεις ιδέες για το βρεφικό υπνοδωμάτιο κι εμείς μαζέψαμε και σου παρουσιάζουμε αυτές που ξεχωρίσαμε από το pinterest. 

Iδέες ακόμη και για εσάς που δεν θέλετε συγκεκριμένα χρώματα είτε γιατί δεν θέλετε να ξέρετε αν είναι αγόρι ή κορίτσι είτε γιατί προτιμάτε το δωμάτιο να έχετε πιο ουδέτερους χρωματισμούς, ανάλογα πάντα και με τα γούστα τα δικά σας.

Είναι σημαντικό πάντως, η κούνια να είναι άνετη αφού αποτελεί το πιο σημαντικό έπιπλο που θα βάλετε στον χώρο αυτό, έτσι κάντε μια καλή έρευνα στην αγορά. Επίσης θα σας προτείναμε να προσθέσετε στο δωμάτιο και μία άνετη πολυθρόνα, για τις ώρες που θα περνάτε ως μανούλα στο παιδικό δωμάτιο. 

Επίσης το στρώμα που θα διαλέξετε για το αγγελούδι σας πρέπει να είναι πολύ καλό ενώ και η συρτατέρια / αλλάχτρα καλό θα είναι αν έχετε μικρό χώρο, να μην έιναι πολύ ογκώδες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS