GOOD LIFEΠέντε φωτογραφίες των παιδιών που δεν πρέπει να δημοσιεύετε στα social media

Πέντε φωτογραφίες των παιδιών που δεν πρέπει να δημοσιεύετε στα social media

Σίγουρα τα κατορθώματα των παιδιών οι γονείς θέλουν να τα δημοσιεύουν στα social media.

Πρώτο μπανάκι, πρώτη φορά στο σχολείο, βίντεο με αστεία καμώματα και γκριμάτσες, είναι μόνο λίγες από τις φωτογραφίες που μπορεί να δει κανείς στο λογαριασμό μιας περήφανης μαμάς ή και μπαμπά αντίστοιχα.

Ωστόσο, αυτό που δεν σκέφτονται τη στιγμή που κάνουν μια ανάρτηση είναι το πόσο σκληρός και τρομακτικός είναι ο κόσμος του διαδικτύου. Και πραγματικά μια μητέρα δεν θα έπρεπε να εκθέτει το παιδί της στους οποιουσδήποτε κινδύνους αλλά να το προστατεύει από αυτούς.

Αν λοιπόν δεν γνωρίζετε ποιες φωτογραφίες πρέπει να κρατάτε ως γονείς για τον εαυτό σας και μόνο, ρίξτε μια ματιά στη gallery που ακολουθεί.

Σταματήστε να δημοσιεύετε αυτές τις φωτογραφίες των παιδιών σας σε Facebook, Instagram, Twitter ή Snapchat.

Μην δημοσιεύετε φωτογραφίες άλλων παιδιών στο διαδίκτυο – Έχει το παιδί σας πάρτι και θέλετε να αναρτήσετε μια φωτογραφία; Φροντίστε να μην υπάρχουν άλλα παιδιά στη φωτογραφία αυτή.

Σε ποιο σχολείο πηγαίνουν – Το σχολείο είναι ένας ασφαλής χώρος για τα παιδιά αλλά ο κόσμος είναι τόσο σκληρός εκεί έξω. Αν θέλετε να δημοσιεύσετε μια φωτογραφία του παιδιού σας στο σχολείο που πηγαίνει, φροντίστε να μην φαίνεται το όνομα του σχολείου και η διεύθυνση.

Γυμνές φωτογραφίες – Δεν υπάρχει λόγος να δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών σας όταν κάνουν μπάνιο, όταν δεν φορούν πάνα ή ρούχα γενικότερα.

Φωτογραφίες με ολόκληρα τα ονόματά τους – Μην βάζετε ποτέ το όνομα του παιδιού σας και μάλιστα ολόκληρο στις δημοσιεύσεις σας.

Ο,τιδήποτε δεν θέλουν τα παιδιά σας να δημοσιευτεί – Ρωτήστε τα! Πριν κάνετε οποιαδήποτε ανάρτηση ρωτήστε τα αν θέλουν να βγει η φωτογραφία τους στο διαδίκτυο. Σεβαστείτε το παιδί σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS