GOOD LIFEΣΧΕΣΕΙΣ5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις στη σχέση σου μετά το τέλος...

5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις στη σχέση σου μετά το τέλος της καραντίνας

Αρκετά ζευγάρια έχουν παραδεχθεί ότι με την καραντίνα προέκυψαν κάποιες αλλαγές στη σχέση τους είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο.

Κάποιοι ανυπομονούσαν να τελειώσει αυτή η κοινωνική απομόνωση για να νιώσουν καλύτερα με το άλλο τους μισό και άλλοι δεν βαρέθηκαν καθόλου να περνάνε περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο τους.

Αυτό το διάστημα τα συναισθήματα όλων είναι ανάμεικτα αφού μετά την Ελλάδα, πλησιάσουμε κι εμείς στο τέλος της καραντίνας, μιας και έχουν χαλαρώσει τα περιοριστικά μέτρα και αυτό θα γίνει σταδιακά.

Αν η σχέση σου βελτιώθηκε πολύ κατά τη διάρκεια της καραντίνας ακολούθησε τα παρακάτω tips για να κρατήσεις τον έρωτα ζωντανό ακόμα και μετά το τέλος της απομόνωσης.

#1. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σου- Αυτό που σας έφερε κοντά ήταν ο χρόνος που περνούσατε μαζί και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διατηρήσεις και τώρα που η καραντίνα τελείωσε.

#2. Συμφωνείστε να κάνετε πιο πολλά πράγματα οι δυο σας- Προσπαθήστε να δώσετε ο ένας στον άλλον περισσότερη προσοχή και κάντε μαζί πράγματα που παλαιότερα συνηθίζατε να κάνετε με φίλους ή με μεγαλύτερη παρέα.

#3. Αυξήστε το σεξ- Κατά τη διάρκεια της καραντίνας το σεξ αυξήθηκε στα περισσότερα ζευγάρια και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο που καλό είναι να διατηρήσετε και τώρα που η καραντίνα τελείωσε.

#4. Οργανώστε ένα ραντεβού την εβδομάδα στο σπίτι- Αφού είδατε πόσο σας πηγαίνει το σπίτι γιατί να μην συνεχίσετε να κάνετε ένα ραντεβού την εβδομάδα στο σπίτι σας; Βάλτε κεριά, ρομαντική μουσική και μαγειρέψτε ο ένας στον άλλον.

#5. Επικοινωνήστε καλύτερα- Αυτό που βελτιώθηκε σε πολλά ζευγάρια κατά τη διάρκεια της καραντίνας είναι η επικοινωνία! Πώς θα διατηρηθεί αυτή μετά το τέλος της καραντίνας; Αν συνεχίσετε να μιλάτε καθημερινά για όλα σας τα θέματα όπως κάνατε τον τελευταίο καιρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS