GOOD LIFEΣΧΕΣΕΙΣΑυτή είναι η ατάκα που σίγουρα δεν πρέπει να πεις στο πρώτο...

Αυτή είναι η ατάκα που σίγουρα δεν πρέπει να πεις στο πρώτο ραντεβού

Και σου αποκαλύπτω ποια είναι αυτή!

Ας είμαστε ειλικρινείς: Σε κανέναν άνθρωπο δεν αρέσουν τα πρώτα ραντεβού διότι είναι αμήχανα, ίσως βαρετά, και αρκετά αγχωτικά μιας και οφείλεις να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και αυτό δεν είναι πάντα απλό. Τελοσπάντων, με την παρούσα κατάσταση, και τους περιορισμούς που ζούμε, έχουμε καταντήσει να λέμε το ραντεβού… ραντεβουδάκι, μιας και το να βγεις με κάποιον που γνώρισες και σου αρέσει I(n) R(eal) L(ife) μάλλον θα αργήσει να συμβεί!
Υπομονή λοιπόν και ευτυχώς που υπάρχουν και τα dating apps να λέμε καμιά κουβέντα με κανέναν άνθρωπο, να φλερτάρουμε λιγάκι και να κανονίζουμε καφέ στο πάρκο της γωνίας. Μπορεί βέβαια οι ζωές μας να έχουν αλλάξει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αλλάξαμε κι εμείς. Τουλάχιστον-για να είμαι ακριβής-κάποιες συνήθειες τις έχουμε κρατήσει, ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε. Όπως τις γκάφες που κάνουμε στο πρώτο ραντεβού, είτε είναι σε ένα ωραίο μέρος για φαγητό, είτε στο πάρκο με τον καφέ στο χέρι, είτε σε chatroom.
Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, η χειρότερη ατάκα που μπορείς να πετάξεις στο πρώτο ραντεβού είναι η «Πώς και είσαι μόνος;». Ήρθε η ώρα να παραδεχτείς ότι την έχεις πει, όπως και το 90% ίσως του πληθυσμού. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς, η συγκεκριμένη ερώτηση μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο… επιβλαβής για την έκβαση της βραδιάς από όσο είχες ποτέ φανταστεί.

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, η ερώτηση αυτή, είναι ικανή να καταστρέψει ακόμη και ένα τέλειο ραντεβού, μιας και βάζει τον άλλο σε μονοπάτια σκοτεινά. Δεν είναι τυχαίο, ότι ενώ μία κατάσταση μπορεί να προϋπάρχει, μόνο όταν κάποιος άλλος την επισημάνει, αρχίζει να μας ενοχλεί.

Δες την μοναξιά σαν ένα σπυρί. Αν δεν το προσέξει κανείς, τότε το ξεχνάς. Αν όμως έστω και ένας το σχολιάσει, τότε είμαστε ικανοί να κάνουμε μεταμόσχευση δέρματος. Μπορεί να περνάς τέλεια με την μοναξιά σου, να νιώθεις γεμάτη και ευτυχισμένη, και μόνο όταν κάποιος σε ρωτήσει γιατί είσαι μόνη, να αρχίσεις να νιώθεις άβολα.

Οι περισσότεροι λοιπόν που έπεσαν θύματα αυτής της ερώτησης, απάντησαν ότι ενοχλήθηκαν και φυσικά στενοχωρήθηκαν, μιας και συνειδητοποίησαν ότι είναι μόνοι, χωρίς να έχουν ιδέα γιατί. Και εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς σχέση που να μπορεί να σου εξηγήσει με λεπτομέρειες το λόγο για τον οποίο είναι μόνος.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι, οι οποίοι θεωρούν την ερώτηση ως ένα έμμεσο κοπλιμέντο, κάτι σαν το « Τέτοιο χαρισματικό πλάσμα και να είναι μόνο;», ωστόσο θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι σχεδόν πάντα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Οπότε, την επόμενη φορά που θα θελήσεις να κάνεις την συγκεκριμένη ερώτηση, προσπάθησε κάπως να καταπιεστείς, μπας και δεις και δεύτερο ραντεβού.

Πηγή: queen.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS