GOOD LIFEΣΧΕΣΕΙΣΆγιος Βαλεντίνος: 6 ιδέες για δώρα στον αγαπημένο σου

Άγιος Βαλεντίνος: 6 ιδέες για δώρα στον αγαπημένο σου

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και οι περισσότερες από εμάς  βρισκόμαστε σε πανικό για το τι δώρο θα πάρουμε στον αγαπημένο μας. Εμείς σου προτείνουμε για όσο προλαβαίνεις, να ψάξεις  ιδέες και μην αρκεστείς σε κάτι κλισέ. 

Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες που θα λύσουν τα χέρια σου.

1. Οικολογικός… Βαλεντίνος

Υπάρχουν πολλά οργανικά αντικείμενα στο εμπόριο πάνω στο οποίο μπορείς να βασιστείς. Μια οργανική σοκολάτα, ένα μπουκάλι οργανικό κρασί για τα δυό σας. Επίσης, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν διάφοροι τύποι από οργανικά προφυλακτικά, χωρίς parabens και με ανακυκλώσιμη συσκευασία.

2. Σέξι εσώρουχο

Οι άντρες δεν έχουν ταλέντο στο να αγοράζουν μόνοι τους ιδιαίτερα εσώρουχα, καθώς προτιμούν τα απλά, βαμβακερά. Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά και βρες του κάτι πολύ ιδιαίτερο, θα το χαρεί καθώς θα είναι το μοναδικό ιδιαίτερο κομμάτι και θα το θυμάται για πάντα.

3. Τι καλύτερο από ένα… μασάζ για δύο;

Υπάρχουν πάρα πολλά salon de massage που την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχουν ειδικά πακέτα για ζευγάρια. Μπορείς, μάλιστα, να το συνδυάσεις με χαλαρωτικό χαμάμ. Μια επίσης καλή ιδέα ειναι να διαμορφώσεις έναν ρομαντικό χώρο εσύ μέσα στο σπίτι και να του κάνεις η ίδια μασάζ.

4. Βάλε μπροστά τη δημιουργικότητά και τη φαντασία σου

Συμφωνώ ότι τα πιο ωραία δώρα είναι αυτά που έχεις φτιάξει μόνη σου και έχεις αφιερώσει χρόνο και δημιουργικότητα. Μπορείς να γράψεις ένα ποίημα, ένα σημείωμα με το κραγιόν σου πάνω στον καθρέφτη, άφησε ένα ερωτικό σημείωμα στην τσέπη του μπουφάν του, ένα ποστ επάνω στο ψυγείο. Απλό, ειλικρινές και απολύτως ερωτικό!

5. Μπορείς να συνδυάσεις κάτι που ξέρεις ότι έχει ανάγκη και να το κάνεις πιο προσωπικό. Για παράδειγμα αν χρειάζεται φούτερ, μπορείς να του παραγγείλεις να του γράψουν κάτι πάνω. 

6. Κόσμημα επίσης είναι μία καλή ιδέα, ιδιαίτερα αν του αρέσουν για παράδειγμα τα δαχτυλίδια, ή ένας όμορφος σταυρός. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS