GOOD LIFEΣΧΕΣΕΙΣSnowglobing: Το dating trend εξαιτίας του οποίου κινδυνεύετε να χωρίσετε τον Ιανουάριο

Snowglobing: Το dating trend εξαιτίας του οποίου κινδυνεύετε να χωρίσετε τον Ιανουάριο

Το snowglobing είναι ένα seasonal dating trend, αφού ανθίζει μέσα στις γιορτές και μαραίνεται μόλις αυτές τελειώσουν – κάτι σαν αυτό το κόκκινο χριστουγεννιάτικο λουλούδι που λέγεται Αλεξανδρινό και το βλέπουμε παντού μέχρι τα Φώτα, ενώ μετά εξαφανίζεται αφού ξεραίνεται και πεθαίνει.

Τι συμβαίνει λοιπόν με το snowglobing; Πρόκειται για τη γνωριμία που γίνεται πριν τις γιορτές δηλαδή από το Νοέμβριο (βλέπε Halloween ) έως και το Δεκέμβριο, τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν πάρα πολύ καλά και σοβαρά, όμως μετά το τέλος των γιορτών το ταίρι εξαφανίζεται χωρίς κανέναν σοβαρό λόγο.

Όσο για την ονομασία του, δηλαδή snowglobing, προέρχεται από τις εορταστικές γυάλινες χιονόμπαλες, αυτές που όταν τις κουνάς πετούν χιόνι και αστερόσκονη κάνοντας το τοπίο παραμυθένιο.

Αν λοιπόν έχετε κάνει μια γνωριμία μέσα στο Νοέμβρη, έχετε περάσει μαζί υπέροχα τις γιορτές, έχετε ανταλλάξει δώρα, έχετε γνωρίσει τους φίλους και τους συγγενείς ο ένας του άλλου και ξαφνικά το ταίρι σας εξαφανίζεται λίγο μετά τα Φώτα, τότε μάλλον έχειτε πέσει θύμα του snowglobing. Μπορεί να μην καταφέρετε να το αποφύγετε αλλά πλέον ξέρετε τουλάχιστον πως λέγεται.

Πηγή: govastileto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS