GOOD LIFEΣΧΕΣΕΙΣSt. Valentine's treat: Φτιάξε με 3 υλικά την πιο λαχταριστή σοκολάτα

St. Valentine’s treat: Φτιάξε με 3 υλικά την πιο λαχταριστή σοκολάτα

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι εδώ. Δεν ξέρω αν εσύ είσαι της συγκεκριμένης γιορτής, βέβαια, αν κρίνω από το κλικ στο άρθρο, μάλλον η απάντηση κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση. Ή μπορεί και απλά να ήθελες να δεις μία ωραία και γρήγορη συνταγή για σοκολάτα. Ποιος ξέρει.

Σε κάθε περίπτωση, ναι, και σε ποιον δεν αρέσουν οι σοκολατένιες συνταγές, εδώ που τα λέμε. Χρόνος πολύς δεν υπάρχει για να μένουμε με τις ώρες στην κουζίνα, όμως, αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει για έναν πολύ απλό λόγο: Υπάρχουν συνταγές που δεν απαιτούν μεγάλη ενασχόληση μαζί τους. Ούτε και πολλά υλικά -άρα και έξοδα-.

Σε αυτές τις τελευταίες θα εστιάσουμε σήμερα και συγκεκριμένα σε μία που ανακαλύψαμε στο YouTube καθώς περιδιαβαίναμε. Πρόκειται για μία συνταγή για σοκολάτα Nama, η οποία χρειάζεται μόλις τρία υλικά για να παρασκευαστεί.

Αν έχεις δοκιμάσει κάπου σοκολάτα nama, θα ενθουσιαστείς τώρα που θα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Αν δεν την ήξερες, αυτή θα είναι μία γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει με τη γεύση που πρόκειται να σου δώσει.

Τι θα χρειαστείς;

-250 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα

-150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος

-50 γραμμάρια βούτυρο χωρίς αλάτι

Δες ακριβώς τις οδηγίες της συνταγής στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή: queen.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS