ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΣΧΕΣΕΙΣ7 κλασικές ταινίες που αξίζει να δεις απόψε με το ταίρι σου

7 κλασικές ταινίες που αξίζει να δεις απόψε με το ταίρι σου

Τέτοια ημέρα, οι ρομαντικές ταινίες έχουν την τιμητική τους.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείτε να την γιορτάσετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και δεν σημαίνει ότι για να περάσετε όμορφα θα πρέπει να κάνετε ακριβά δώρα, ή να κλείσετε κάποιο ακριβό ξενοδοχείο για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αν θέλετε να γιορτάστε την αγάπη και τον έρωτα με πιο απλά πράγματα και όχι ακριβά γεύματα και όλα τα σχετικά, ίσως είναι η ιδανική βραδιά να καθίσετε στον καναπέ και να περάσετε με το ταίρι σας μια χαλαρή βραδιά απολαμβάνοντας μια ρομαντική ταινία.

Εμείς ψάξαμε και σας προτείνουμε μερικές από αυτή την κατηγορία και σίγουρα θα περάσετε εξίσου όμορφα, αρκεί να φτιάξετε μία όμορφη ατμόσφαιρα με κεράκια. 

7 ρομαντικές ταινίες για του Αγίου Βαλεντίνου: 

  1. Notting Hill
    “Ζω στο Notting Hill. Εσύ ζεις στο Beverly Hills. Όλοι στον κόσμο ξέρουν ποια είσαι εσύ, εμένα η μαμά μου ξεχνάει ακόμα και το όνομα μου.” Anna: “Είμαι απλά ένα κορίτσι, που στέκεται μπροστά από ένα αγόρι, που του ζητάει να την αγαπήσει…”

2. When Harry Met Sally
 Η αγαπημένη μας ατάκα από την ταινία: “Ήρθα εδώ απόψε γιατί όταν καταλαβαίνεις ότι θέλεις να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου με κάποιον άνθρωπο, θέλεις αυτή η ζωή να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό…”

3. Pretty Woman
Η αγαπημένη μας ατάκα από την ταινία: “Και τότε στα παιδικά μου όνειρα ερχόταν ο ιππότης σε ένα άσπρο άλογο… Και εγώ τον χαιρετούσα. Και ανέβαινε στον πύργο για να με σώσει. Αλλά ποτέ σε αυτό το όνειρο δεν ήρθε ο ιππότης να μου πει: “Έλα μωρό μου, θα σε τακτοποιήσω σε μία τέλεια πολυκατοικία..”

4. Love actually
 Η αγαπημένη μας ατάκα από την ταινία: “Όποτε πέφτω ψυχολογικά με την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο, σκέφτομαι τις αφίξεις στο αεροδρόμιο του Heathrow: Η παγειωμένη άποψη θέλει τους ανθρώπους να ζουν σε ένα κόσμο απληστείας και μίσους, αλλά εγώ δεν το βλέπω αυτό. Εμένα μου φαίνεται ότι η αγάπη είναι παντού… Μπαμπάδες και γιοι, μαμάδες και κόρες, άντρες και γυναίκες, ερωτευμένα ζευγάρια…”

5. The Notebook
 Η αγαπημένη μας ατάκα από την ταινία: “Δεν θα είναι εύκολο. Θα είναι πολύ δύσκολο. Θα χρειαστεί να το προσπαθούμε κάθε μέρα, αλλά θέλω να το κάνω αυτό, γιατί σε θέλω, θέλω τα πάντα από σένα, για πάντα, για κάθε μέρα. Εσύ και εγώ… κάθε μέρα”

6. «Περηφάνια και Προκατάληψη»
Το κλασικό μυθιστόρημα της Jane Austin έγινε ταινία το 2005 και αποτελεί μια διαχρονική επιλογή για τους λάτρεις του κλασικού cinema. Στην Αγγλία του 19ου αιώνα, η κα Μπένετ ευελπιστεί να βρει στις κόρες της εύπορους γαμπρούς, όπως τον νεοαφιχθέντα κ. Ντάρσι. Σε μια κοινωνία που ο έρωτας ήταν υπερεκτιμημένος και το “προξενιό” ήταν η μόνη λύση για έναν καλό γάμο η αγάπη καταφέρνει να ανθήσει.

7. Valentine’s Day
Μια άκρως θεματική ταινία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που αποτελεί προσθήκη του 2010. Διάφοροι άνθρωποι προσπαθούν να δημιουργήσουν σχέσεις ή αντιμετωπίζουν προβλήματα στις σχέσεις τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χάρη στις προσδοκίες που έχει ο κόσμος για τη μέρα αυτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS