GOOD LIFESirt diet: Χάστε 3 κιλά σε 7 μέρες

Sirt diet: Χάστε 3 κιλά σε 7 μέρες

Sirt diet, η δίαιτα που κάνει πάταγο στο εξωτερικό, αφού σας βοηθά να πείτε αντίο στα περιττά κιλά χωρίς να στερήστε τα αγαπημένο σας γλυκό, τη σοκολάτα, και το κρασί. Τώρα, μπορείτε να μάθετε όλα όσα θέλετε για τη δίαιτα – φαινόμενο στην ειδική έκδοση του Hello που θα κυκλοφορήσει δωρεάν το Σάββατο 23/1 μαζί με τον Φιλελεύθερο. Μη το χάσετε.

Βασισμένη στα τρόφιμα που περιέχουν σιρτουίνες (φυσικοί ενεργοποιητές του μεταβολισμού και της μακροζωίας), η δίαιτα sirt θα αναζωογονήσει τον οργανισμό σας και θα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και ευεξία. Όπως λέει και η κλινική διαιτολόγος Ελένη Π. Ανδρέου τα sirtfoods είναι μια ομάδα φυτικών τροφών, γνωστή ως sirtuin ενεργοποιητές που ανακαλύφθηκε πρόσφατα και σύμφωνα με τους επιστήμονες βοηθούν στην καύση του λίπους, την αύξηση των μυών, στην αποτροπή ασθενειών και στην επιμήκυνση της ζωής.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που όλος ο κόσμος συζητά γι’ αυτή τη δίαιτα. Όχι μόνο απλοί καθημερινοί άνθρωποι, αλλά και αστέρες της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της πασαρέλας είδαν το δείχτη της ζυγαριάς να παίρνει τον κατήφορο και το μοιράζονται μαζί σας.

Στην ειδική έκδοση θα βρείτε όλες τις οδηγίες – κανόνες της δίαιτας καθώς και με μια μεγάλη γκάμα συνταγών για κυρίως πιάτα και ροφήματα. Για τις ανάγκες της φωτογράφησης τα πιάτα μαγειρεύτηκαν και στήθηκαν από το γνωστό chef Ανδρέα Καβάζη, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα υλικά μπορείτε να τα βρείτε εύκολα στην κυπριακή αγορά.

Μάθετε ποιες είναι οι 20 μαγικές τροφές, ακολουθήστε πιστά το πρόγραμμα διατροφής για μια συν δυο εβδομάδες και πείτε καλή χρονιά στον καινούριο σας εαυτό. Τόσο απλά!

sirt

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS