GOOD LIFEΣΠΙΤΙ10 items που θα ομορφύνουν το μπαλκόνι σου

10 items που θα ομορφύνουν το μπαλκόνι σου

Οι ωραιότερες επιλογές για να αναβαθμίσεις αισθητά τη βεράντα του σπιτιού.

Διανύουμε και επίσημα πια την καλοκαιρινή περίοδο και η θερμοκρασία παραμένει σταθερά στα ύψη. Το σπίτι μας είναι ο χώρος στον οποίο χαλαρώνουμε μετά από μια κουραστική ημέρα και αποτελεί «καταφύγιό» μας. Ένα μεγάλο, cozy μπαλκόνι αποτελεί όνειρο των περισσότερων ανθρώπων που ζουν σε διαμερίσματα της πρωτεύουσας (ή άλλων πόλεων).

Κακά τα ψέματα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να ξαπλώνεις στην πολυθρόνα του μπαλκονιού σου, να κοιτάς τα αστέρια και να απολαμβάνεις ένα ποτήρι κρασί. Εναλλακτικά μπορείς να διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο, να πιεις μια μπύρα και να αφήσεις το αεράκι να σε δροσίσει.

Ακόμη κι αν το μπαλκόνι σου δεν ενδείκνυται για πολλές μετατροπές ή είναι υπερβολικά μικρό, υπάρχουν τρόποι να το μετατρέψεις στο ωραιότερο μέρος του σπιτιού. Επένδυσε σε μερικά οικονομικά items τα οποία θα το απογειώσουν όπως φωτάκια, μαξιλάρια, κρεμαστά τοίχου κ.ά.

10 items που θα ομορφύνουν το μπαλκόνι σου

1) Ένα μικρό τραπέζι

Το μόνο που χρειάζεσαι για να απολαύσεις τον καφέ και το πρωινό σου στο μπαλκόνι είναι ένα τραπέζι και μια καρέκλα. Επίλεξε ένα που διπλώνει εύκολα, ώστε να μπορείς να το μεταφέρεις αλλού, εάν χρειάζεται.

2) Γλάστρες

Οι γλάστρες θα δώσουν άλλη αίσθηση στο χώρο και θα σε μεταφέρουν στη φύση. Επένδυσε σε φυτά της αρεσκείας σου, κάνοντας mix n’ match συνδυασμούς.

3) Μαξιλάρια

Τα μαξιλάρια κήπου είναι ένα από τα must haves για το μπαλκόνι σου. Επίλεξε σχέδια της αρεσκείας σου όπως μεγάλες μαξιλάρες ή μαξιλάρια για τις καρέκλες σου.

4) Κάδρα και πίνακες

Αξιοποίησε τον τοίχο σου για να κρεμάσεις εντυπωσιακούς πίνακες και κάδρα, σύμφωνα πάντα με την αισθητική σου. Στην αγορά θα βρεις πολλές, οικονομικές επιλογές για κάθε γούστο και στυλ.

5) Led φώτα

Διατίθενται σε αμέτρητα χρώματα και σχέδια τα οποία θα δώσουν χρώμα και φως στο μπαλκόνι σου.

Γιατί το cottagecore design είναι το στυλ της άνοιξης και πώς να το αντιγράψεις με 5 απλά βήματα

6) Αναδιπλούμενα έπιπλα

Πολυθρόνες, τραπέζάκια, καρέκλες και ό,τι άλλο θεωρείς πως χρειάζεται ο χώρος.

7) Λουλούδια

Ένα όμορφο βάζο με λουλούδια αρκεί για να αλλάξει η διάθεσή σου και όσων θα καθίσουν στο μπαλκόνι σου.

8) Παραβάν

Ένα διαχωριστικό παραβάν θα δημιουργήσει αυτομάτως περισσότερα spots στο μπαλκόνι σου, δίνοντας την εντύπωση ενός μεγαλύτερου χώρου.

9) Κεριά

Τα κεριά είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσθέσεις στον χώρο σου αισθησιασμό και cozy αίσθηση.

10) Φαναράκια

Θα τα βρεις σε διάφορα μεγέθη και αξίζει να τα εντάξεις στο μπαλκόνι σου αν θες να επιτύχεις την μέγιστη χαλάρωση.

Πηγή: queen.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS