ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΣΠΙΤΙΑυτά είναι τα πιο δημοφιλή φυτά στο Instagram

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή φυτά στο Instagram

Το να ασχολούμαστε με τα φυτά είναι ένα εξαιρετικά αγχολυτικό χόμπι, όπως όλοι γνωρίζουμε. Λογικό είναι εμείς που λατρεύουμε την κηπουρική να χαζεύουμε συχνά φωτογραφίες στο Instagram αφού θέλουμε να μαθαίνουμε ποιες είναι οι νέες τάσεις.

Ποια είναι τα πιο…ινσταγκραμικά φυτά λοιπόν που εμφανίζονται πιο συχνά στο feed μας; Πάντως καλό είναι να ξέρουμε επίσης ότι εκτός από όμορφα στην διακόσμηση αρκετά φυτά συμβάλουν καθοριστικά στην καθαρή ατμόσφαιρα και δημιουργούν μία όμορφη ηρεμία.

Crassula ή Jade plant: Ανήκει στην κατηγορία των παχύφυτων άρα αυτό σημαίνει ότι μπoρεί επιβιώνει χωρίς ιδιαίτερα σχολαστική φροντίδα.

Money tree: Αρκετοί θεωρούν ότι εάν το βάλουν στι σπίτι τους θα τους φέρει τύχη στα οικονομικά.

Money

Σπαθίφυλλο: Όσοι γνωρίζουν από feng shui θα έχουν υπόψη τουος ότι το συγκεκριμένο φυτό έχει την ικανότητα να καθαρίζει το χώρο όπου βρίσκεται από την αρνητική ενέργεια και χαρίζει ειρήνη και ηρεμία. Επίσης είναι ιδανικό για κάποιον που τώρα άρχισε να μαθαίνει την φροντίδα των φυτών.

Σανσεβιέρια: Και αυτό το όμορφο φυτό το βλέπουμε αρκετά σε φωτογραφίες στο instagram και μάλιστα θεωρείται ένα από τα πιο… instagrammable φυτά. Μάλιστα λένε ότι καθαρίζει τον αέρα, απομακρύνει το αρνητικό chi.

S

Ορχιδέα: Αυτό το υπέροχο εξωτικό λουλούδι είναι από τα πιο όμορφα σε έναν χώρο και ύμφωνα με το Feng Shui δεν του δίνει απλά ομορφιά, αλλά φέρνει και καλοτυχία και μάλιστα ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.

Orxidea

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS